Magabiztos győzelem hazai jégen

A sok hiányzó ellenére újabb magabiztos sikert aratott női csapatunk, ezúttal az OB1-es bajnokság keretein belül.

A csapatunkat sújtó betegséghullámot jól szemlélteti, hogy csupán két hátvédpárral tudtunk kiállni a mérkőzésre, ebből pedig két játékos alapesetben a támadóalakzatot szokta erősíteni. Voltak azonban visszatérő játékosaink is, Dabasi Réka háromhetes kihagyás után tért vissza a jégre, a tizedik percben pedig meg is szerezte csapatunk számára a vezetést egy szép összjáték végén. Nem sokkal ezután újabb találatok következtek, elsőként Madeline Leidt, majd Lucia Haluskova növelte előnyünket a harmadszünet előtt. A vendég oldalról is akadtak próbálkozások, ezeket azonban Carlotta Regine magabiztosan hárította.

A második harmadot is jól kezdte csapatunk, két perc sem kellett ahhoz, hogy Strobl Lara centerezése után Hayley Williams tovább növelje csapatunk előnyét. A 28. percben Dabasi szerzett újabb gólt, a harmad végén pedig Szelényi Nina ért szépen bele Józsa Orsolya lövésébe (6-0).

A záró harmadban Szelényi villant kétszer, megszerezve ezáltal saját maga második és harmadik találatát. Carlotta Regine magabiztosan hárítótta a kapujára tartó lövéseket, beállítva ezzel a 8-0-ás végeredményt.

Hajrá HKB!

Navigáció