Női tornák hónapja

 A szezont a Női U25B-ben megszerezett bronzérem zárta múlt hét pénteken. Eztuán a kövekező hétvégék már inkább a levezetésről és az örömjátékokról szólnak, hiszen 3 egymást követő hétvégén is különböző tornákon vesznek részt a lányok.

Múlt hétvégén (április 10.-11.) a kőszegi női kispályás tornán vettek részt a lányok, ahol a KMH indult 3×3-as és 4×4-es felállásban is. Ez egy újdonság volt a számukra, de ennek ellenére szerencsére nagyon jól szerepeltek a csajok és mindkét kategóriában az első helyet sikerült megszerezniük.

Szlágyi Levente vezetőedző utazott a csapattal, az Ő beszámolóját olvashatjátok:

A kőszegi tornát jutalomjátékként fogtuk fel és annak aki korosztályban belefért és jól dolgozott a szezonban szerettünk volna egy jó hangulatú, csapatépítő jellegű szezonzárót. Mind a két tornát sikerült megnyernünk, nagyon jól játszottak a lányok. A 3×3-as tornát jobban élveztük, mivel sokkal több volt a hely és látványosabb volt a játék. 

Külön büszke vagyok a lányokra és a kapusainkra is azért, hogy a 4×4-es tornán beálltak kapusaink az Angels kapujába a meccs felénél, hogy igazgalmasabb legyen a mérkőzés. Ezt követően a torna főszervezője megköszönte a sportszerű játékot és megkért mindenket, hogy ha a lányoknak van kedvük játszunk egy rövidített 3×3 mérkőzést a szűk program ellenére a többi csapat legjobbjaiból összeállított csapat ellen. A lányaink gondolkodás nélkül igent mondtak, ami nagyon jó jellemre vall és véleményem szerint ez volt a legizgalmasabb meccsünk a tornán. Ezt követően beszélgettek a többi csapat játékosaival, szerintem jó üzenetet küldtünk ezzel a számukra. Ugyanezt megmutatták a meccs előtti bemelegítés és levezetés tekintetében is. Profi hozzáálást mutattak a lányok az egész torna során. Összeségében hasznosnak éreztem a Tornát, köszönjük a szervezőknek a lehetőséget. A lányaink is nagyon élvezték, mindenkinek volt sikerélménye, örülök, hogy részt vehettük!

Az V. Hatvan Girls Kupa most hétvégén (április 17-18) kerül majd megrendezésre, ahol 3 csapatot hívott meg a Hatvan csapata, hogy megvívjanak a kupáért. Az U25-ös korosztályba eső játékosok részvételével zajlik majd a torna. A résztvevő csapatok pedig az FTC, Győr, a házigazda  Hatvan és a KMH.

A méltó zárás pedig az V. Méri Janka Emléktorna lesz majd április 24-25-én. 8 csapat vesz majd részt a Tüskesátorban a két napon keresztül zajló jó hangulatú rendezvényen, amivel immáron 5. alkalommal emléket állítunk Jankának, a KMH egykori kapusának.

Nem semmi kis lista, mindegyik tornához sok sikert kívánunk!

Hajrá Lányok! Hajrá KMH!

Navigáció