Mayer Fruzsina is a HKB-ben folytatja

 

Védelmünk újabb oszlopos tagjával sikerült megegyezni, Mayer Fruzsi jövőre is piros-fehérben fog szerepelni. Hátvédünk a tavalyi szezon során 17 mérkőzésen 5 góllal és 4 assziszttal segítette csapatunkat, nagy szerepet töltött be a szezon során három fronton is aranyérmet szerző egyesületünkben.

1. Miért döntöttél a csapatban maradás mellett, mi motivál a következő szezonra?

A KMH-ban olyan közösség alakult ki az elmúlt évben, években ami a szívem csücske és sajnáltam volna itt hagyni ezt a remek brigádot. Olyan emberekkel, barátokkal edzek, játszok nap mint nap, akik motiválnak, hogy jobb játékos és ember legyek, legfőképp ezért hoztam meg ezt a döntést. Nyilván azt szeretném, hogy ha a következő szezonban is ugyanolyan sikeresek legyünk mint idén, vagy még sikeresebbek és csapat szinten is tudjunk sokat fejlődni.

2. Korábban tettél egy két éves kitérőt Kanadában, milyen hatással volt ez a játékodra, hogyan tudod hasznosítani itthon a kint szerzett tapasztalatokat?

Igen, 2 évet töltöttem Toronto mellett egy akadémián, ami mindenképpen jó hatással volt a karrieremre. Nagyon sokat tudtam tanulni, nem csak mint játékos, hanem mint ember is. Egy teljesen más kultúrába csöppentem bele, ahol nem mindig volt kolbászból a kerítés, de mindig helyt tudtam állni és kiállni magamért. Olyan játékosokkal kerültem egy csapatba akik vagy amerikaiak vagy kanadaiak voltak és ezáltal a versenyhelyzet elég kiélezett volt a csapatba kerülésért. Nagyon jól éreztem magamat kint, sok jó emlékkel tértem haza, de hiányzott a budapesti nyüzsgő életem, legfőképp a családom és a barátaim, akik egyben csapattársaim is itt a KMH-ban. Talán a legtöbbet a részletekben fejlődtem, de mentálisan is erős lettem, amit talán itthon nem tudtam volna ilyen gyorsan elsajátítani.

3. Mi volt a tavalyi szezon legkedvesebb emléke számodra?

Huh talán nincs elég hely itt most, hogy felsoroljam mennyi szép emléket éltünk át együtt a csapattal, de a legkedvesebb számomra, amikor megnyertük a Super Cup-t és egy tartalmas 8-10 órás buszúttal zártuk az ünneplést.

4. Milyen céljaid és törekvéseid vannak a következő szezonra nézve, mind egyéni, mind csapat szinten?

Elsősorban azt szeretném ha minden bajnokságnak az élén végeznénk, akkor lennék elégedett a szezonunkkal. Egyénileg pedig szeretnék tovább fejlődni, olyan dolgokon csiszolni amik elősegítenek ahhoz, hogy skillesebb hátvéd váljon belőlem.

5. Úgy hallottuk a következő évben a sport mellett egy izgalmas lépésként jelentkeztél egyetemre, mesélnél kérlek kicsit mi inspirált arra, hogy jelentkezzél a gyógytornász szakra?

Szeretem a kihívásokat, úgyhogy mindenképpen egy olyan egyetemre, szakra szerettem volna jelentkezni ami nem egyszerű, de érdekel és ezáltal bele tudom majd rakni azt a munkát és kitartást amit elvárok magamtól a jégen és azon kívül is. Valamint nagyon érdekelt egy két sérülésem után, mi mivel van összefüggésben, de leginkább az inspirált, hogy ugyan olyan varázsló és zseni lehessek egyszer mint az én gyógytornászom. 😉

Navigáció