Második helyen zárta U16-os csapatunk a bajnokság középszakaszát

Izgalmas mérkőzéseket és rendkívül kiegyenlített párharcokat hoztak az U16-os bajnokság középszakaszának mérkőzései. Az alapszakasz B1-es csoportjának második helye azt jelentette, hogy az M3-as csoportban kezdte meg Gömöri Norbert csapata a bajnokság második fázisát. Középszakaszbeli ellenfeleink a DEAC Jégkorong Akadémia, KASI, Szombathelyi Pingvinen, SZJA U15 és az Ifj. Ocskay Gábor JA voltak. 

Jól indították a srácok a középszakaszt, első két mérkőzésüket rögtön meg is nyerték az A2-es csoportból érkező IOGJA, illetve az alapszakasz során előttünk végző KASI ellen. Aztán egy kisebb hullámvölgy következett, egy kiállításokkal tarkított Szombathelyi Pingvinek ellen idegenben, majd a DEAC ellen egy hazai pályán elszenvedett verességgel. A záró fordulóra aztán újra magára talált a csapat, és egy magabiztos győzelemmel az SZJA U15 ellen bebiztosította második helyét a tabellán. 

A második helyezés azt jelenti, hogy a helyosztó (9-14. helyért) mérkőzéseket újfent eggyel magasabb szinten kezdheti meg a csapat. Ellenfeleink az M2-es csoport 4-6. csapatai, vagyis az UTE, FTC-Telekom és a Székelyföldi Jégkorong Akadémia U16 lesznek, az M3-as csoport első három helyezettjével kiegészülve. (DEAC, HKB, KASI)

Mindenkivel egy mérkőzést fog játszani csapatunk, ezután alakul ki a szezon során elért végső helyezés.

Navigáció