Fölényes győzelemmel zárta csapatunk az alapszakaszt – OB1

Szerda este lejátszotta utolsó mérkőzését női együttesünk az idei OB1-es bajnokság alapszakaszában. Ellenfelünk az eddig pont nélkül álló FTC-Telekom volt. Több betegségből felépülő játékosunk is újra ott tudott lenni a keretben, Szelényi Nina két hét után lépett újra jégre mérkőzésen. 

Már a mérkőzés kezdetekor megmutatkozott a két csapat közötti erőbeli különbség, a harmadik cserében pedig meg is született az első gól, Szelényi Nina talált be kéthetes kihagyása után. Jól tartották magukat az első játékrészben a zöld-fehérek, mi több Carlotta Regine-nek is akadt több védenivalója. Három perccel a harmad vége előtt Donovan bombázott a vendég kapuba. 

A második játékrészben aztán beindult a gólgyártás, öt és fél perc leforgása alatt 7 gólt szerzett csapatunk. Ezt a vendég kapuscsere után további négy góllal toldották meg a lányok, így a harmadik játékrész már futóórával folytatódott tovább. 

A záró húsz percben még további három találat született, beállítva ezzel a 16-0-ás végeredményt.

Ezzel a győzelemmel véget is ért az idei kiírás alapszakasza, már csak a döntők vannak hátra, ahol a korábbi évekhez hasonlóan ismét a MAC Budapest csapata lesz az ellenfelünk.

Navigáció