Kiss-Simon Franciska jövőre is csapatunkban

Örömmel jelentjük be, hogy védelmünk újabb oszlopos tagjával sikerült megegyezni, Kiss-Simon Franciska hetedik szezonját kezdheti meg csapatunkban augusztustól. Franciska számos világbajnokságon képviselte hazánkat, tagja volt az áprilisban feljutást kiharcoló csapat keretének is. Az interjúban szóba estek többek közt a DFEL jelentette új kihívások, illetve a tavalyi szezon tanulságai is.

 

Ez lesz zsinórban a hetedik szezonod a csapatban, azonban az elkövetkezendő évad mégis más lesz, mint az eddigiek, hiszen a DFEL-ben fog indulni a csapat. Milyen kihívásokra számítasz az új bajnokságban?

Nem teljesen ismeretlen a közeg hiszen korábban már játszottunk néhány csapat ellen. Mindenféleképpen szoros, pörgős mérkőzésekre számítunk, ahogy azt már a korábbi években is megtapasztaltuk a német csapatok ellen.

 

Milyen tanulságokat vonnál le az elmúlt szezonból, amelyek segíthetnek az elkövetkezendő évben?

Voltak mélypontjaink az előző szezonban, amiket sikeresen tudtuk abszolválni, mint csapat. Egy hosszú szezon vár ránk rengeteg utazással, amiben biztos lesznek hullámvölgyek. Bízom abban, hogy a játékosok lendülete és a jó csapat összhang révén minden akadályt meg tudunk majd ugrani.

 

Mit gondolsz, milyen hatással lesz az új bajnokság a csapatra és rád nézve?

A hosszú évek után az EWHL bajnokságban számomra és a csapat számára is rendkívül motiváló, hogy a német versenysorozatban próbálhatjuk ki magunkat, ahol új impulzusok érnek bennünket. Reméljük, hogy tisztességesen helyt tudunk majd állni.

 

Hogyan készülsz jelenleg az új szezonra?

Egyéni edzéstervvel, illetve a válogatott összetartásokkal. Mentálisan is próbálok feltöltődni a következő szezonra. Több időt fordítani a családomra, barátaimra, kicsit nagyobb hangsúlyt fektetni az utazásokra, pihenésre és a feltöltődésre.

Navigáció