Irány a Szuperkupa Final Four!

Nagy izgalmak közepette zajlott hétvégén az EWHL Szuperkupa csoportköre, ahol csapatunk két szoros mérkőzésen, megérdemelt győzelmet aratva végül az első helyet szerezte meg, ezzel kiharcolva helyünket az októberi Final Fourban, melyet a svájci Zug-ban rendeznek meg.

A Szuperkupa idei sorozatában elsőként három csoportban mérték össze az erejüket a csapatok. Arra számítani lehetett, hogy a továbbjutáshoz nem lesz könnyű dolgunk, hiszen az ellenfeleink a rendre EWHL Final Fourba jutó kazah Aisulu Almaty, illetve az újonnan alakult, csaknem tíz légiós játékost foglalkoztató EC Graz Huskies csapatai voltak. Kezdésként pénteken a lányok remek játékot mutatva, magabiztos győzelmet (6-1) arattak az Almaty csapata felett, majd vasárnap egy szorosabb mérkőzésen, 3-0-ás eredménnyel múlták felül a Graz csapatát.

A B csoportot a Mac Budapest nyerte meg, míg a harmadik csoport első helyét az EV Zug vitte el. Az összesített legjobb második helyezett is bejutott a negyedik helyre, ezt a pozíciót a Memmingem együttese szerezte meg.

Szép volt lányok, hajrá HKB!

This slideshow requires JavaScript.

Navigáció