Győzelem az első EWHL mérkőzésen, szombaton a BJA csapata következik

Az idei EWHL szezon nyitányán a kazah Aisulu Almaty volt az ellenfél. Remekül kezdte csapatunk a mérkőzést, hiszen csupán húsz másodperc elteltével már 1-0 állt az eredményjelzőn, egy szép passzjátékot követően Dabasi Réka szerezte meg a vezetést. Hazai fölényt hozott az első harmad, azonban a helyzeteket nem sikerült további gólokra váltani. A második harmadban újra megtört a jég, Alexis Ryan távoli lövése utat talált a kazah kapuba. Az utolsó játékrészben tovább növelte csapatunk az előnyét, Lucia Haluskova és Lindsay Donovan révén, beállítva ezzel a 4-0-ás végeredményt.

Szombaton a Budapest Jégkorong Akadémia csapata lesz az ellenfél. Kiss-Simon Franciska eképp nyilatkozott a mérkőzés előtti elvárásokról: „Természetesen szeretnénk megnyerni a mérkőzést. Vannak olyan játékelemek, amiken még csiszolnunk kell, így ez egy jó alkalom lesz arra, hogy ezeket tökéletesítsük a Szuperkupa négyes döntője előtt.”

Korongbedobás szombaton 17:05 perckor! Akik nem tudnak a helyszínre kilátogatni, az alábbi streamen keresztül követhetik majd a mérkőzést: https://www.youtube.com/watch?v=SbmkWlYhZlM

Hajrá lányok, hajrá HKB!

 

 

Navigáció