DEBL KMH Budapest-MAC Marilyn összefoglaló cikk

A tegnapi napon lejátszották a lányok a következő DEBL fordulót. Nagyon ügyesek voltak, nagyon szép mérkőzést láthattunk. A kemény munka meghozta a gyümölcsét, és a KMH 6-1-es győzelmet aratott a MAC Marilyn csapatával szemben.

A mérkőzést első góljára nem si kellett sokat várnunk, hiszen az 5. percben Matzler Regina góljával sikerült megszereznünk a vezetést Sloan Kundrinko gólpassza segítette ehhez hozzá. Ezzel az 1-0-s eredménnyel mehettek a lányok a szünetre is.

A második harmadban ismét egy nagyon szép játkot követően korán megkezdődött a gólzápor. A 21. (2-0) és 23. percben Szamosfalvi Petra találataival (3-0) kezdődött harc. Ezután a 32. percben a MAC játékosa, Pázmándi Zsófia találatával szépítettek (3-1) a vendégek. Nem sok esélyt hagytunk nekik, hiszen erre jött is a visszatámadás, amiből a 36. percben Szick Dorka szép góljával soroztuk tovább a kapujukat. (4-1)

A harmadik játékrészben sem tétlenkedtek a lányok. Az 55. percben Szamosfalvi Petra a mérkőzésen megszerezte harmadik gólját. (5-1) A mérkőzés utolsó gólja pedig az 58. percben született Jenni Juttila találatából. Így alakult ki a 6-1-es végeredmény.

Szilágyi Levente vezetőedzőt is megkérdeztük, hogy látta a mérkőzést: A legfontosabb gólokat úgy gondolom a második harmadben sikerült megszereznünk nagyon jó játékkal. A jövő héten két nagyon fontos mérkőzésünk lesz a Graz és a Neuberg ellen, azokra már nagyon készülünk.

A meccs hivatalos jegyzőkönyvét itt tekinthetitek meg.

Nagyon szép volt Lányok! A jövő hét végén pedig két mérkőzést is játszanak, így akkor is szurkolhatunk Nekik!

Szép volt Lányok! Hajrá KMH!

Navigáció