DEAC elleni mérkőzés összefoglaló

Pénteken a DAAC csapatát fogadtuk a Tüskecsarnokban. Egy nagyon gól gazdag és izgalmas mérkőzést láthattunk, a mérkőzés végéig volt min izgulni.

Az első harmad első felében a csapatok még csak felmérték az erőviszonyokat és próbáltak helyzeteket kialakítani mindkét oldalon. Az első gól egy ilyen helyzetből született a 11. percben, amikor Sági Martin góljával a DEAC szerezte meg a vezetést (0-1). Ezután jöttek a visszatámadások a mieink részéről, így a 15. percben kiegyenlítettünk Kristoffer Pihlqvist bravúros góljával.

A második játékrészben a 29. percben Jakub Izacky szerzett gólt (1-2). Szerencsére a visszavágásra nem sokat kellett várnunk, hiszen a 30. percben Lőczi Árpás góljával ismét kiegyenlítettünk (2-2). A harmadban még egy találat született a 34. percben, David Rutherford lőtte (2-3).

Az utolsó harmad eleje, csak úgy mint az előzőekben gól nélkül telt, nem bírtak egymással a csapatok. Az 51. percben ismét sikerült kiegyenlítenie a fiúknak, Szűcs István lőte a gólt Michal Satek és Kedve Richárd gólpasszából. A mérkőzés hátralevő részében az 55. és 59. percben Berta Ákos, az 56. percben pedig Hári Norbert lőttek gólt. (3-6).

Azt gondolom, az eredménytől függetlenül odatette magát a csapat és jól játszottunk. A kiállítás sajnos rosszkor jött, és az ellenfél kihasználta természetesen az adódott lehetőséget. Ki kell törni a rossz időszakból, az fogja a megoldást hozni. Valamint a holnapi naptól két újabb légióssal bővül a csapatunk, Ők nagyon sokat fognak erősíteni a felálláson. – Gröschl Tamás vezetőedző

A mégkőzés jegyzőkönyvét itt olvashatjátok.

Szombaton a Corona Bassó csapatát fogadjuk,ugyan így hazai pályán a Tüskecsarnokban. Korongbedobás 18:00. Reméljük az is ilyen izgalmasan fog alakulni.

 

Szép volt Fiúk! Hajrá Hokiklub Budapest!

 

Navigáció