Gyönyörű győzelem a Brassó ellen hazai pályán

Aki tegnap kilátogatott a Tüskecsarnokba nagyon jól járt, mert egy nagyon szép mérkőzést láthatott, ahol az ERSTE Ligában a fiúk a Corona Brassó csapatát győzték le 5-3-ra.

Már az első harmadban megmutattuk, hogy ez a mérkőzés most bizony a miénk lesz. Az első találatot és ezzel a vezetést Németh Árpád szerezte a 6. percben. (1-0) A két csapat a harmad hátralevő részében nem bírt egymással, így ezzel az eredménnyel mentek a szünetre.

Ahogy visszatértek, a következő gól sem váratott sokat magára. A 22. percben Lőczi Árpás talált a Brassó kapujába. (2-0) Ezután a 29. percben jött a szépítés, Bíró Ottó találatával megszerezte a vendég az első gólját. (2-1) De nem engedtük a közelébe sem az ellenfelet annak, hogy kiegyenlítsenek. A 36. percben Kristoffer Pihlqvist lőtte rá jókor, jó időben a korogot. (3-1)

Az utolsó játékrész volt a leggólgazdagabb. A 45. percben Molnár Zoltán lőtte a Brassó második gólját. (3-2) Ezután viszont emberhátrányba kerültek, amit a mieink nagyon ügyesen ki is használtak. A 48. percben Szűcs István varázsolta a korongot a hálóba. (4-2) Nem sokat kellett várni a visszavágásra, az 56. percben Zsók Levente lőtte a vendégek haramdik gólját. (4-3) A legvégéig küzdöttek a fiúk, és biztosra akartak menni, így az 58. percben Kristoffer Pihlqvist lőtt egy ötödik, tuolsó gólt, biztos utol ne érjenek. (5-3)

Grösch Tamás vezetőedzőt is megkérdeztük, hogyan értékeli a mérkőzést:

Nagyon örülünk a győzelemnek természetesen. Sikerült azt a játékot jászani és tartani, amit megbeszéltünk az öltözőben. Az új játékosok szerencsére nagyon jól megtalálták a helyüket, és a mérkőzés fontos pillanataiban is lehetett rájuk számítani. Szeretnénk így folytatni a továbbiakban is.

Ha lemaradtatok volna róla, itt visszanézhetitek az egész meccset.

A jegyzőkönyet pdig itt találjátok.

Szép volt fiúk! HajráHokiklub!

Navigáció