EWHL: KMH-Lakers 6-0

A hétvégén a lányok ismét az EWHL-ben léptek jégre. Ellenfélként a Lakers csapatát fogadták hazai pályán. Nagyon szép mérkőzést láthattunk, a lányok nagyon odatették magukat, nem véletlen ez a kimagasló eredmény és a gól nélküli győzelem.

Az első harmadban már a legelején nagyon beindultak a lányok. Nagyon szép összjátékot és csapatmunkát mutattak. Ezáltal az első gólra sem kellett sokat várni, a 6. percben Kaitlin Lowy góljával szerezték meg a vezetést, amihez Stróbl Lara és Molnár Mónika gólpassza segítettek. A következő gól sem váratott sokat magára, a 8. percben Dabasi Réka talált a hálóba, Jókai-Szilágyi Kinga gólpasszából.

A második harmadban sem tétlenkedtek a lányok, a 35. percben ismét Kaitlin Lowy találata növelte a góljaink számát. Kaitlin duplázott ebben a játékrészben és a 37. percben is a hálóban landolt a korongja Sarah Steele és Szamosfalvi Petra gólpasszából.

A harmadik harmad is követte az előző mintát, egy harmad, két gól. A 47. percben Jókai-Szilágyi Kinga Kaitlin Lowy segítségével lőtt gólt az ellenfél hálójába. (5-0) A mérkőzés utolsó találatát pedig ismét Kaitlin Lowy szerezte meg az 54. percben, ezzel pedig a 6-0-s végeredményhez segítve a csapatot.

A héten sok sérülés hátráltatta a munkát sajnos, ami kihatott a mérkőzésre is. Ennek ellenére a lányok maximálisan betartották a taktikát, amit kértünk tőlük. Mindenki a legjobb tudását hozta, így sikerült elérni ezt a nagy gólkülönbséges végeredményt. – Mika Väärälä vezetőedző, a mérkőzésről.

Itt visszanézhetitek a mérkőzést!

A mérkőzés jegyzőkönyvét itt találjátok.

Szép volt lányok! Hajrá KMH!

Navigáció