Madie Leidt is HKB játékos marad

 

Újabb légiós csatárunkkal sikerült megegyezni az elkövetkezendő szezonra, a tavalyi EWHL pontlista második helyén végző Madie Leidt is HKB játékos marad. Csapatunk leggólerősebb játékosa tavaly 17 találattal segítette klubunkat a bajnoki cím megszerzésében, emellett 15 mérkőzésen 16 gólpasszt is tett a közösbe. A tavalyi évről, illetve az elkövetkezendő szezonbeli várakozásairól kérdeztük: 

 

Milyen érzés, hogy jövőre is folytathatod az utadat a csapattal?

Nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérhetek Budapestre és folytathatom a HKB csapatában a játékot. Az elmúlt 22/23-as szezont nagyszerűen zártuk, így biztos vagyok abban, hogy továbbra is magas szinten fogunk tudni majd játszani. 

Visszatekintve az elmúlt szezonra, mik voltak számodra a kiemelkedő pillanatok?

Személy szerint nagy megtiszteltetésként ért, hogy én lehettem a csapat egyik vezére, valamint (bár legyőzött engem!!) nagyon élveztem a legtöbb pontért való küzdelmet Luciával.

Előző szezonban jelentős hozzájárulást nyújtottál a HKB Budapest sikereihez. Mire tudnád visszavezetni a sikerességedet, és hogyan tervezel erre tovább építeni a következő szezonban?

Sikerem a csapattársaimnak köszönhető. Az első évben sikerült csapatunknak megalapozni az egymásba vetett bizalmat és magabiztosságot, ami idővel csak erősödik. Biztos vagyok benne, hogy a csapatunk ereje tovább fog javulni és igyekszem én is ennek megfelelően hozzájárulni.

Milyen elvárásaid és reményeid vannak a következő szezonra most, hogy újra aláírtál a HKB Budapest csapatához?

Az elvárásaim a szezonra azok, hogy folytassuk a tempó diktálását az EWHL-ben, illetve minden alkalommal a legjobbunkat nyújtsuk 60 percen keresztül, amikor lehetőségünk van a HKB-t képviselni. Remélem, hogy a befektetett munka egy újabb sikeres szezonban és trófeákkal gazdag évben fog megmutatkozni!

 

Navigáció