3 kérdés – 3 válasz: villáminterjú Harcsa Balázzsal

U16 csapatunk tegnap bajnoki mérkőzésen, hosszabbításban aratott nagy győzelmet az Ifj. Ocskay Gábor JA felett. A csapatok nagyon szoros mérkőzést játszottak egymással, végig fej-fej mellett haladtak. A második harmadban Belák Bence megszerezte a vezetést a KMH-nak, de ellenfelünk erre még abban a játékrészben válaszolni tudott, amivel ki is alakult a rendes játékidő végeredménye. A hosszabbításban azonban 4 és fél perc után megszereztük a győzelmet, Bereczki Domonkos góljának köszönhetően. 

A gólszerzőkön felül kiemelendő a kapusteljesítmény. A KMH kapujában Harcsa Balázs 95,7%-kal védett a mérkőzés során, ami nagyszerű statisztika. Ennek apropóján őt kérdeztük a mérkőzésről, és a csapatról:

Nagy győzelmet arattatok, gratulálok! Milyen volt a hangulat a mérkőzés után az öltözőben?
Nagyon jó volt, együtt örült az egész csapat és büszkék voltunk magunkra, hogy sikerült megvernünk őket!
Hogyan értékeled a saját teljesítményedet és a csapatét?
Úgy gondolom, hogy mindenki a maximumot nyújtotta a mérkőzésen. Természetesen voltak egyéni és csapatbeli hibák, ezek azok, amiken még dolgoznunk kell!
Mik a céljaitok a szezonban?
Győzni, győzni és győzni! Szeretnénk minél több meccset megnyerni, és minél jobb helyezést elérni a szezon végén. Ehhez a tegnapi játékra van szükség, mert egy csapatként játszottunk!

Egy hozzászólás a(z) “3 kérdés – 3 válasz: villáminterjú Harcsa Balázzsal” bejegyzéshez

Navigáció