V. Méri Janka Emléktorna

A hétvégén került megrendezésre az V. Méri Janka Emléktorna, ahol 8 csapat mérettette meg magát. A csapatok 10 és 18 év közötti játékosokat hozhattak magukkal, hogy egy jó hangulató tornán megküzdejenk az első helyért járó trófeáért és ismét emléket állítsanak Jankának.

Minden csapat szuper teljesítményt nyújtott a kétnapos megmérettetésen, színvonalasabbnál színvonalasabb mérkőzéseket játszottak egymás ellen.

Végül a nagy csaták végeredménye a következőképpen alakult. A díjátadón a csapatok díjait a KMH utánpótlás szakmai igazgatója, Kóger István és a KMH EWHL csapatának erőnléti edzője, Dr. Bencenleitner Ottó adták át.

  1. helyen a KMH Piros csapata végezett.
  2. helyen az Angels végzett.
  3. helyen az FC Hatvan Girls
  4. helyen a KMH Fehér csapat végzett.
  5. helyen a Kőszegi Jágvirágok csapata végzett.
  6. helyen az IOGJA végzett.
  7. helyen az FTC-Telekom csapata végzett.
  8. helyen a DVTK Jegesmedvék csapata végzett.

A lányok egyéni teljesítményét is figyeltük a hétvégén és a statisztikák alapján kiválasztottuk a torna egyéni legjobb teljesítményeit.

A torna legjobb kapusa, Révész Zsuzsanna lett az Angels csapatából. A torna legjobb kapusának járó díjat Janka apukája, Méri Tamás adta át.

A torna legjobb csatára Gergely Dalma lett a KMH Piros csapatából. A torna legjobb csatárának járó díjat a KMH EWHL csapatának csapatkapitánya,  Dabasi Réka adta át

A torna legjobb hátvédje Jónás Leila lett az FC Hatvan Girls csapatából. A torna legjobb hátvédjének járó díjat a KMH EWHL csapata és a Női válogatott hátvédje, Kiss-Simon Franciska adta át.

A torna legponterősebb játékosa Tóth Boglárka lett az Angels csapatából. A torna legponterősebb játékosának járó díjat az utóbbi évek EWHL bajnokságainak sokszoros pontkirálynője, Huszák Alexandra adta át.

Az edzők kiválasztották a saját csapataikból, Ők kiket díjaznának és szerintük ki volt a hétvégén a legjobb játékos. Ezt a döntést teljes mértékben rájuk bíztuk.

Nem utolsó sorban pedig  megajándékoztuk a torna legfiatalabb játékosát, akinek Méri Tamás adta át az ajándékát. Ő pedig nem volt más, mint Sárvári Noémi, aki májusban tölti a 11-et.

Mégeygszer gratulálunk minden részvevő csapatnak és köszöjük, hogy részt vettetek a tornán! Jövőre ugyanitt találkozunk!

Navigáció