U8: Szülő-gyerek közös edzés

Rendhagyó edzést tartott előző hétvégén U8 csapatunk; a szülők is lehetőséget kaptak a gyerekekkel együtt felmenni a jégre és közösen edzeni, játszani. Vitárius Károly vezetőedző nem első alkalommal szervezett közös tréninget a gyerekeknek és a szülőknek:

„Tavaly többször is szerveztünk ilyen edzést, általában valamelyik szombati napot jelöltük ki szülő-gyerek játékra. Mindig nagy sikere van ezeknek az edzéseknek, nemcsak a gyerekek, hanem a szülők is nagyon lelkesek. Több játékosom édesapja is jár a péntek esti amatőr edzésekre, de a lehetőség természetesen a többi szülő számára is adott, például sok szeretettel várjuk az anyukákat is! 🙂
Most is nagyon büszke vagyok, hogy nemcsak az apukák húztak korit, hanem néhány anyuka is „felmerészkedett” a jégre. Úgy gondolom, nagyon fontos, hogy a szülők is kipróbálják, hogy milyen ez a sportág belülről, hogy megtapasztalhassák, hogy milyen ügyesek a kicsik, mivel kívülről olyan egyszerűnek tűnhet jégkorongozni. Nagyon jó csapatépítők ezek az edzések, igyekszünk minden hónapban tartani egy ilyet!”

Navigáció