Tarolt a KMH Budapest női szakága

A KMH Budapest csapata több női csapattal is képviselteti magát mind hazai mind nemzetközi viszonylatban. A héten a legkisebb Girls lány csapaton kívül az összes női csapat megméretettet, és egy tökéletes győzelmi sorozattal 4-ből 4 mérkőzést nyertek. A felnőtt csapaton kívül az utánpótlás is megmutatatkozott, és az eddigiekhez hasonló sikereket értek el a hétvégén a felnőtt női csapathoz hasonlóan. Csapatok az osztrák EWHL és DEBL bajnokságban játszottak 3 mérkőzést, illetve Női U25 csapat vasárnap a magyar bajnokságban játszott.

EWHL:

Felnőtt női csapat a hétvégén 2 mérkőzést is játszott az osztrák bázisú EWHL bajnokságban a Salzburg és Bolzano csapatai ellen.

Szombaton Salzburg városában meccseztek a lányok, ahol a helyi csapatot 0-4-re megverték. A csapat az első harmad 3. percben átvette a vezetést Dabasi Réka góljával. Míg a második harmad találat nélkül telt el, a harmadik harmadban a budapesti csapat bepótólta a gólzáport és 6 perc leforgása alatt 3 gólt is szereztek. Dabasi Réka, Averi Nooren és Grkovic Jelena végül beállította a 0-4-es végeredményt.

DEC Salzburg-Hokiklub Budapest: 0-4

A szombati mérkőzést követően Bolzano városába utaztak, ahol egy igen szoros meccset követően hosszabbítás során győzedelmeskedtek a helyiek ellen 3-4-re. A második harmadban Averi Nooren megszerezte a csapat első gólját, amivel a vezetést is átvették, viszont a következő támadásban az ellenfél ki is egyenlített, így 1-1-el mentek pihenőre a csapatok. A harmadik harmad igen izgalmasra sikeredett, ahol a két csapat felváltva talált be egymás hálójába. A Hokiklub Budapest csapatából Stacey Scott és Averi Nooren volt aki gólt lőtt, így beállítva a 3-3-as döntetlent. Következett a hosszabbítás, ami találat nélkül zajlott le, ezután jött a szétlövés, ahol már a Hokiklub Budapest csapata többször talált be így megnyerte a mérkőzést.

EVB Eagles Südtirol-Hokiklub Budapest: 3-4

DEBL:

A felnőtt csapaton kívül a DEBL csapat is megmérkőzött a hétvége folyamán a szintén budapesti MAC Budapest Marilyn csapatával. A lányok magabiztos 0-4-es győzelmet arattak, így tovább menetelnek a tabella élén a DEBL bajnokság Final Four döntőjébe. A csapat a második harmadban szerezte meg a vezetést Puskás Noémi góljával, aki még a harmad utolsó másodperceiben mégegyszer betalált, így 0-2-vel mehettek pihenőre a lányok. A harmadik harmadban Kerekes Kármen nyitotta meg a találatok sorát, majd az utolsó percek egyikében Koczka Jozefina talált be így beállítva a 0-4-es végeredményt.

MAC Budapest Marilyn-KMH Budapest: 0-4

Női U25:

A magyar bajnokságban is megfordult a KMH, ahol Női U25-ös csapatunk mérkőzött meg idegenben az FC Hatvan Girls csapata ellen. A lányok magabiztosan játszottak, és már az első harmadban átvették a vezetést, a második harmadban 0-3-ra növekedett a különbség, majd az utolsó harmadban még egy 5 gólos záporral bebiztosították a győzelmüket a negyeddöntőben.

FC Hatvan Girls-KMH Budapest: 1-8

Navigáció