Strobl Lara megszerezte első EWHL gólját

Lara az Október 27-ei DEC Salzburg elleni mérkőzésen lőtte első EWHL gólját. Ennek emlékéül szolgál az a korong, amit megkapott nemrég. A héten Ő is tagja az U18-as válogatott keretnek, akik a Négy Nemzet tornán vesznek részt Olaszországban, reméljük ott is hasonló sikereket ér majd el. Elmesélte, milyen az EWHL-ben frissként játszani, milyen a csapat és mik a tervei a jövőre vonatkozóan:

„Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy lehetőséget kapok az EWHL csapatban is játszani. Az első mérkőzésemen azt érzetem, hogy meg kell mutatnom, mit tudok, és hogy helyt tudok állni ebben a csapatban is. 

Egyébként nagyon jó a csapat, nyitottak voltak felém az elejétől, azt érzem kezdek beilleszkedni. Emellett nagyon motivál, hogy vannak játékosok, akikre felnézek, és, hogy most egy csapatban játszhatok velük. 

1-2 éven belül szeretnék úgy játszani és teljesíteni, hogy az EWHL csapat állandó tagja lehessek. Ha ez sikerül, remélem a válogatottba is bekerülhetek idővel. 

A gól a második harmadban született, amikor már eléggé elhúztunk, így nem volt illő nagy gólörömmel ünnepelni. Ennek ellenére a csapattársaimon is láttam, hogy örültek nekem és később oda is jöttek gratulálni.

A továbbiakban szeretnék minél több játéklehetőséget kapni és gólt lőni.”

További sok sikert kívánunk Larának, és reméljük, hogy még sokáig játszik majd a KMH színeiben!

Hajrá KMH! Hajrá magyarok!

Navigáció