6-2-es győzelem az Újpest ellen

Tegnap hazai pályán fogadtuk az Újpest csapatát. Korában a szezon legelején találkozott a két csapat, ahol idegenben is sikerült 2:1-re legyőzni Őket, így nagy reményekkel vágtak bele a mérkőzésbe, nem hiába.

Már az első harmadban látszott, hogy a csapat jól össze van rakva, és nagyon jól játszanak. A vezetést a 7. percben sikerült megszereznünk, Eetu Koski góljával. (1-0)

A második harmadban még több előnyhöz sikerült jutnunk, és esélyt sem hagytunk az UTE-nak. A 23. percben még tudtak egyenlíteni Kovács Sebestyén góljáva (1-1), de a 30. percben Pápa Márton találatával ismét miénk volt a vezetés. (2-1) Ezután Szappanos Dávid talált a hálóba a 35. percben. (3-1) A 38. percben Eetu Koski szerezte a 4. találatot. (4-1)

A harmadik harmadra sem vesztettek a fiúk a lendületből. A 44. percben Szűcs István szerezte meg a következő találatát a csapatnak. (5-1). Az utolsó gólunk a mérkőzésen szintén a 44. percben, Kristoffer Pihlqvist találatából született. A mérkőzés utolsó gólját az 50. percben az Újpest játékosa,  Matheiu Thomas Henderson szerezte. (6-2)

A mérkőzésről Jens Brändströmöt kérdeztük: A Brassó elleni mérkőzés után is az önbizalomról beszélgettünk. El kell hinnünk, hogy képesek vagyunk nyerni, és tudni, mitől jön meg ehhez a csapat önbizalma. Hogy tudjuk, attól tudunk jó érzéssel pályára menni, ha készülünk, keményen edzünk és minden munkát amit csak tudunk beleteszünk a felkészülésbe és a mérkőzésbe egyaránt. Azt gondolom az első sor különösen jó munkát végzett, addig tartották a korongot, amíg jöttek a többiek és lőtték a gólokat.

A mérkőzés jegyzőkönyvét itt tekinthetitek meg, itt pedig visszanézhetitek az egész mérkőzést.

A fiúk következő mérkőzése szintén hazai pályán, a Fehérvári Titánok csapata ellen fog zajlani November 12-én 18:00-kor.

Szép volt Fiúk! Hajrá Hokiklub Budapest!

Navigáció