Női U25-ös és U18-as válogatott a KMH nagy része

A héten a jégkorong életben a válogatottaké a főszerep. A szövetség által behívott játékosok nemzetközi tornákon vesznek részt, ahol készülhetnek a következő világbajnokságra, együtt edzhet kicsit a csapat.

A játékosaink nagy része szerencsére a keret állandó tagjai, így mi is érdekeltek vagyunk a heti programban. Természetesen  tudósítani fogjuk a hét eseményeit.

A Női U25-ös válogatott a Hat Nemzet Tornán (FRA, NOR, SVK, HUN, DEN, CHN) méretteti meg magát Szlovákiában, Michalovcében. A mai napon a Tüskecsarnokban készülnek el a lányok, holnap pedig indulnak a helyszínre. 

A KMH-s kerettagok: Stefka Nehring, Grkovic Jelena, Dabasi Réka, Huszák Alexandra, Jókai-Szilágyi Kinga, Averi Nooren, Somogyi Vivien, Szamosfalvi Petra, Szick Dorka. Ungár Rebeka, Kiss-Simon Franciska és Sarah Knee szintén a keret tagjai lettek volna, sajnos sérülés illetve betegség miatt nem tudnak részt venni a tornán.

A KMH-s stábtagok: Mika Väärälä vezetőedző, Mondl Viktória sportmasszőr

Első mérkőzésüket a lányok Szerdán 16:00-kor játszák Kína ellen, a másodikat pedig Pénteken 19:00-kor a hollandiai csapat ellen. A torna szombaton zárul, az aznapi program pedig az előző két mérkőzésünk függvényében alakul.

Ha valaki szeretne kilátogatni megnézni a lányokat, ezek a jégpályán fogják játszani a mérkőzéseket: Ice rink in Michalovce Športová 1 071 01 Michalovce

Az U18-as válogatott egy négy nemzet tornán vesz részt Fondo-ban, Olaszországban (ITA, DEN, SVK, HUN). 

A KMH-s kerettagok: Tóth Zsófia, Gengeliczky Dorottya, Metzler Regina, Schmidt-Natkay Alíz, Strobl Lara.

Első mérkőzésüket a szlovák csapattal játszák 14:30-kor Csütörtökön. Játszanak Pénteken az olasz csapat ellen 19:15-kor, valamint szombaton a dánokkal 10:00-kor.

Sikeres felkészülést kívánunk a csapatnak! Hajrá Magyarok!

Navigáció