Női mérkőzés eredmények

Egy újabb női mérkőzésekkel teli hétvégén vagyunk túl. A DEBL csapatunk egy külföldi túrán vett részt, míg az EWHL-es lányok a MAC otthonába látogattak.

 

DEC Dragons Klagenfurt – Hokiklub Budapest (0-7)

DEBL csapatunk szombaton a Klagenfurt együttese ellen küzdött meg. Az első játékrészben sikerült kettő gólt is lőni (Farkas, Horváth), így magabiztosan tudtak a lányok kiállni a következő harmadokra. A második játékrészben négy találatot sikerült szerezni (Farkas, Kovács, Imets, Kovács). Az utolsó harmadban ismét sikerült betalálni az ellenfél kapujába (Szederkényi), így a mérkőzést magabiztosan uralva a végeredmény 7-0 lett a HKB javára.

A mérkőzés jegyzőkönyvét az alábbi linken olvashatjátok:

https://www.eishockey.at/gamecenter/1-bundesliga-damen?gameID=96a5c7ba-56cb-4009-9a6b-167fb4fde03f&diviID=11369

 

Slovenian Select – Hokiklub Budapest (4-3)

A múlt heti vereség miatt most úgy állt ki a Slovenian Select csapata, hogy mindent megtesz a győzelemért és ez a hozzáállás segítette is őket a végeredményhez. Az első harmad jól indult, ugyanis Bán Zsuzsinak sikerült gólt szereznie. A második játékrész során ismét sikerült betalálnia az ellenfél kapujába, így 2-0-ás eredménnyel mehetett a csapat szünetre. Az utolsó harmad során az ellenfél bele adott mindent és egymás után kétszer is betaláltak a HKB kapujába. Nem sokkal később Horváth Majának sikerült gólt lőnie, ám gyorsan válaszolt rá az ellenfél, így hosszabbítás következett. Mindössze 3 perc telt el a hosszabbításból és Glavic betalált a HKB kapujába, így a végeredmény 4-3 lett.

A mérkőzés jegyzőkönyvét az alábbi linken olvashatjátok:

https://www.eishockey.at/gamecenter/1-bundesliga-damen?gameID=7260d752-8047-4de8-a365-cb9015730069&diviID=11369

 

MAC Budapest – Hokiklub Budapest (1-4)

Az első harmadban rengeteg támadást indított mind a két csapat, végül Szilágyi Tiffanynak sikerült betalálnia először a kapuba, amely nagy lendületet adott a HKB együttesének. A második harmad során egyik csapat sem tudott az ellenfél kapujába találni. A harmadik játékrészben fontos volt, hogy a HKB szerezze meg a következő gólt és ez így is történt; Kiss-Simon Franciska a 42. percben betalált a MAC kapujába. Majd pár perccel később Szilágyi Tiffanynak ismét sikerült gólt szereznie. A MAC csapata nem adta fel a játékot, így ők is szereztek egy szépítő gólt. A harmad végén lehozta kapusát a MAC és ezt Madie Leidt ki is használta, hiszen üres kapus gólt lőtt, így a mérkőzés végeredménye 4-1 lett a HKB javára.

A mérkőzés jegyzőkönyvét az alábbi linken olvashatjátok:

https://www.eishockey.at/gamecenter/european-womens-hockey-league?gameID=e32ce8fd-e62c-4b09-b77c-45f607a7724a&diviID=11051

Navigáció