Hétvégi mérkőzés eredmények

A hétvégén rengeteg mérkőzésnek adott helyszínt a Tüskesátor. Ezen felül idegenbeli mérkőzésekből sem volt hiány.

Az alábbi mérkőzések voltak megrendezve, amelyeket az edzők értékeltek:

12.10 Szombat

U10 Piros torna – FTC Sátor

Egyedi Noémi, edző:

„A hétvégi piros tornán nagyon látszodott a fejlődés minden játékosnál. Az első két meccsen jól játszottunk, sokat korcsolyáztunk és törekedtünk a passzjátékra. A munkának meg is lett az eredménye, hiszen sok gólt tudtunk szerezni. Mindenki küzdött és beletett a játékba 100%-ot, amit öröm volt nézni.  A szünetben kicsit leültünk, így a harmadik és negyedik mérkőzésen fejben az öltözőben maradtunk. Habár, itt is voltak okos megoldások és szép egyéni megmozdulások, azonban több hiba is becsúszott. Összeségében mindenki megtette a tőle telhetőt, így büszke vagyok minden játékosra!”

HKB U14 Knights – OHA 7:4

Francsics Bence, vezetőedző:

“Szombaton az OHA csapatát fogadtuk a Tüskesátorban.

A mérkőzés eleje kiegyenlített játékot hozott, háromszor is vezetést tudott szerezni az ellenfél, viszont a második harmad végén fordítani tudtunk, így 4-3-as vezetéssel mentünk a záró játékrészre. A vezetés megszerzése nagyon nagy löketet adott a csapatnak és rögtön a harmadik harmad elején még kétszer betaláltunk az ellenfél kapujába. Végeredményben 7-4-re múltuk felül az OHA csapatát. Ezen a mérkőzésen mindenki egymásért küzdött és ezt nagyon jó volt látni, nagyon büszke vagyok a csapatra. Ezzel a győzelemmel már biztos, hogy bejutottunk a legjobb nyolc csapat közé.”

HKB U14 Warriors – UTE B 3-8

Szombat délután a Megyeri úton játszottunk az UTE csapatával. Szerettünk volna egy szoros pörgős mérkőzést játszani, sajnos az elképzeléseink nem valósultak meg. Hibáinkat kihasználta az ellenfél magabiztosan győzött. Egy-egy megvillanásból sikerült gólokat szereznünk, de sajnos végig futottunk az eredmény után. Igyekszünk a következő mérkőzésig kielemezni és kijavítani a hibáinkat, lesz időnk mivel jövő hétvégén pihen a csapat.

HKB U18 – DAB 2:0

„Jól kezdtük a meccset és a megbeszéltek alapján tettük a dolgainkat, sajnos a helyzetek kihasználásával hadilábon álltunk végig a meccs folyamán. Végül sikerült meglőni a mérkőzés első gólját. A végén az ellenfél lehozta a kapusát ember fölényben tudtak játszani sikerült abszolválni a helyzetet, és kihasználni az üres kapus lehetőséget. Szeretnék gratulálni az ellenfélnek legfőképp a kapusuknak.”

 

12.11 Vasárnap

U8 Piros Torna – Dunakeszi

Vitárius Károly, vezetőedző:

“Piros tornán szereplő csapatunk a Dunakeszi jégpályán játszott. A hokisuliból folyamatosan feljövő kis játékosaink sikeresen illeszkednek be az U8 csapatba. Most is három első tornást avattunk. A játék élvezete viszi előre a legkisebb korcsoportot, amit a folyamatos fejlődés is mutat. Napról-napra és akár meccsről-meccsre egy tornán belül is változások látszanak a játékunkon. Következő héten a kezdő, a közép és a legerősebb bajnokságban is játszunk majd és készülünk az ünnepek körüli játékos edzésekre is. Hajrá HKB U8!”

HKB U12 Vikings – UTE l                                    

Roczanov Zsolt, vezetőedző:

„Elkezdtük a második kört a bajnokságban, ahol már számolják a pontokat és úgy gondolom ennél jobban nem is tudtunk volna elstartolni. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, mert az UTE gyors és hatékony játékot játszik, az első harmadban ezt meg is mutatták egyből 2 gólos előnyre tettek szert. A harmad szünetben kijavítottuk a hibákat és tudatosítottuk a gyerekekben, hogy bárkit le tudnak győzni, ha hisznek magukban és egymásban.

A második harmadtól megváltozott a játékképe és megfordítottuk a meccs állását, sőt 2 gólos előnyre tettünk szert. Ezután az ellenfél időt kért, rendezte a sorait és felzárkózott ránk. Mi is kikértük az időkérést rendet raktunk a fejekbe, ami sikerült is. A harmadik harmadra a védekezésre fókuszáltunk, amit nagyon hatékonyan tudtunk kivitelezni. Az utolsó percekben egy gólos előnynél több tilos felszabadítás után egy kontra támadásból biztosítottuk be a győzelmünket.

Ki szeretném emelni ezúttal is a kapusunkat, aki a legnehezebb percekben is tartani tudta a csapatot, illetve óriási dicséret illeti az összes mezőnyjátékosunkat is, mert egytől egyig szívvel-lélekkel játszottak. A csatárok hatékonyan értékesítettek a helyzeteket és segítettek vissza a védekező harmadba. A védők szigorúan betartották a kapott instrukciókat, amikkel beton biztosan tudták segíteni a csapatot.“

HKB U16 – IOGJA: 3-2

Gömöri Csaba, vezetőedző:

„Azt tudtuk, hogy ha ma nem nyerünk, akkor minden esély elszáll és nem juthatunk a 4 közé ebben a csoportban. Így, az életben maradásért hokiztunk az utolsó Fehérvári B csapat ellen.

Az első harmadban domináltunk rengeteg helyzet adódott, de továbbra is elpuskáztunk mindent. A harmad végén aztán végre lőttünk két gólt, így mentünk a szünetre. Sajnos hetek óta küzdünk azzal, hogy 2-3 gólos előnyből is elbukunk meccseket. Erre hívtam fel a figyelmet az öltözőben. Kértem most menjünk keményen a Fehérvárra es növeljük az előnyünket. Ami ezek után jött az számomra érthetetlen.

A második harmadban a nem túl erős, de szimpatikus ellenfél, nagyot küzdve összezavart minket és ennek eredményeképpen kiegyenlített. Ugyanabba a folyóba lepett a csapat, mit az elmúlt hetekben. A 2. szünetben némi fejmosás után arra kértem a gárdát, hogy mindent tegyenek meg, hogy legalább 1 góllal nyerjük meg a meccset.

A 3. harmadban aztán újra csak 1 csapat volt a pályán. Sajnos mi tényleg be vagyunk oltva gól ellen, ugyanis sorra a legnagyobb helyzeteket is kihagytuk. Kénytelen voltam a hajrában belenyúlni az összeállításba és az alkalmasnak tűnő 12-13 embert pályára küldeni. Végül sikerült és 3-2- re megnyertük a meccset így életben tartottuk magunkat. Vért izzadva, de meg van a 3 pont és most ez a legfontosabb. Jövő héten az OHA ellen kell még idegenben nyerni aztán meglátjuk mire elég.

Köszönöm minden játékosnak, hogy a végen behúzták a meccset.”

Navigáció