Nívós nemzetközi tornán vett részt U10-es csapatunk – heti utánpótlás összefoglaló

 

Mozgalmas napokat tudhatnak maguk mögött utánpótlás csapataink, több torna, illetve nemzetközi mérkőzés is zajlott a hétvégén. Az ezekről készült beszámolót az alábbi cikkben olvashatjátok:

 

U8

Szupermini korosztályunkban két csapatunk is jégre lépett vasárnap. A piros csapat hazai pályán fogadta a Jégoroszlánok, Kárpáti Farkasok és Budakalászi Vidrák együtteseit, míg sárga alakulatunk Ferencvárosba látogatott, ahol a hazai csapat mellett a Sportországi Cápák és az Ajkai Óriások voltak az ellenfelek.

 

U10

Izgalmas és tanulságos hetet zárt U10-es alakulatunk. Keszthelyi Zoltán csapata Győrbe látogatott, hogy részt vegyenek a 16. alkalommal megrendezésre kerülő Santa Claus Kupán. A legmagasabb, AAA szintű tornára idén 5 ország 25 csapata adta be a nevezését. A csoportkörben az ellenfeleink a HC Ocelári Trinec (CZE), HC Košice (SVK), Hoba Bratislava (SVK) és az IOGJA Székesfehérvár (HUN) voltak. Csapatunk végül a harmadik legjobb magyar együttesként a 15. helyen zárta a tornát. Végeredmény:

1.Pilsen Wolves 

2.HC Košice 

3.HC Slovan Bratislava 

4.HKM Gladiator Trnava 

5.Hoba Bratislava 

6.Piráti Chomutov 

7.Barani Banská Bystrica 

8.Sršne Kosice 

9.HC Levi Breclav 

10.Vasas Budapest 

11.UTE Budapest 

12.Karpatský Sokol

13.HK Nitra

14.HC Ocelári Trinec 

15.HKB Budapest

16.HKMK Bled

17.DAB Dunaújváros

18.Kárpáti Farkasok

19.Szigeti Bikák

20.MAC Budapest

21.JHTC Csíkszereda

22.IOGJA

23.ETO Győr

24.DHK Debrecen

25.HC Dečin

 

Csapatunk legjobb játékosának Meichl Martint választották. 

 

Keszthelyi Zoltán értékelője a tornáról: 

„Nagyon színvonalas torna volt, erős csoportbeosztást kaptunk, amit jól mutat, hogy az első két helyen továbbjutott csapat a TOP 5-ben zárta a tornát. Amit szerettünk volna, hogy minden meccsen előrelépjünk az sikerült, a harmadik nap végére már nagyon színvonalas játékot mutattak a srácok. Betartották, amit kértünk tőlük, s bár a fáradtság néha hibákban mutatkozott meg, összességében elégedett vagyok a játékkal. Ez a torna remek lehetőséget adott a fejlődésre, a gyerekek pedig éltek vele.”

 

U12

HKB Vikings együttesünk vasárnap Bécsbe látogatott, ahol a Vienna Capitals ellen léphettek jégre fiatal játékosaink. Színvonalas és kiélezett találkozó volt, ahol végül a hazai csapatnak sikerült győztesen elhagyni a jeget. 

Végeredmény: Vienna Capitals – HKB Vikings 7:4 

 

U14

Knights csapatunk a szombaton az Újpest otthonába látogatott. A tabella második helyén álló Újpestiek magabiztos (8:0) győzelmet arattak. 

Warriors csapatunk a Győr együttesét fogadta hazai pályán. Egy oda-vissza játékot hozó mérkőzésen végül sikerült itthon tartani a három pontot. Végeredmény: 4-2

 

U16

Vasárnap tovább folytatta a győzelmi szériát Gömöri Norbert csapata, az OHA ellen elért sikernek köszönhetően pedig a tabella első helyére léptek fel. 

 

Hajrá HKB!

Navigáció