Negyedik helyen zárt csapatunk a DEBL bajnokságban!

Mivel a szombati elődöntő mérkőzésen alul maradt a csapatunk a Villach Lady Hawks együttese ellen, így vasárnap a bronzéremért léphettek jégre a lányok.

A mérkőzés részleteit itt olvashatjátok:

Az első játékrészben a kapura lövési arány 13:6 volt a HKB javára. Azonban gólt nem tudtak értékesíteni a lányok. Az FTC csapata a 15. percben betalált a HKB kapujába. A harmad végénél emberelőnyhöz jutott a csapatunk, amelyet nem tudtak kihasználni, így 1-0 ás hátránnyal mehettek a lányok a szünetre.

A második harmadot is egy emberelőnnyel kezdhette el a HKB, azonban ezt sem tudták kihasználni. Nem sokkal a harmad vége előtt ismét gólt szerzett a Ferencváros. Az ellenfél így eggyel növelni tudta az előnyét, így 2-0 ás hátránnyal indult az utolsó játékrész.

A lányok nem adták fel és mindent megtettek, hogy gólt tudjanak szerezni, de sajnos nem sikerült. A harmad közepénél ismét növelni tudta az előnyét a Ferencváros. A mérkőzés utolsó perceiben a HKB még egy emberelőnyhöz jutott, azonban a Ferencváros kapujába ezúttal sem tudtak betalálni. Így tehát a mérkőzés végeredménye 3-0 lett az FTC javára.

Összesítettben a DEBL csapatunk így a 4. helyen végzett a bajnokságban, amely igen szép eredmény.

 

Kép: Somogyi Viktor

Navigáció