Mozgalmas hétvégén vannak túl csapataink

Mozgalmas hétvégén vannak túl utánpótlás csapataink, az U8-as korosztálytól kezdve egészen U18-ig zajlottak felkészülési mérkőzések.
Szupermini korosztályunk szombaton a Válassz Sportot Újbudán! rendezvényen népszerűsítette sportágunkat, ahol az edzőkkel közösen nagyon jó hangulatot teremtve rengeteg szülővel és gyermekkel beszélgettek a jégkorong sportágról, egyesületünkről és magáról a hoki világáról. Több, mint 300 szórólapot sikerült kiosztani, Preisinger Dorka visszajelzése alapján pedig bőven akadtak komoly érdeklődők. A rendezvény nagyon pörgős volt, folyamatosan érkeztek az érdeklődők. Vasárnap egy házi rendezésű felkészülési torna várt csapatunkra, amely szintén nagyon jól sikerült, mind a négy résztvevő csapat (KMH, Kárpáti Farkasok, MAC, OHA) nagyon jól érezte magát.
U12-es csapataink a Sportország ellen játszottak felkészülési mérkőzéseket szombaton, míg U14-es együttesünk az UTE csapatával mérkőzött meg.
Az U18-as fiúk az OHA és Sportország csapatait fogadták hazai pályán a hétvégén, ahol mindkét mérkőzésen győztesen hagyták el a srácok a jeget. Dorner Benjámin edző elégedett volt a látottakkal, a taktikai alapsémákat mindkét mérkőzésen sikerült abszolválni, azonban szeretnének a jövőben nagyobb figyelmet fordítani a speciális játékhelyzetekre.
Hajrá HKB! 🏒
May be an image of 6 people and people playing hockey

Navigáció