KMH Budapest- Neuberg Highlanders DEBL mérkőzés összefoglaló

A tegnapi napon játszott egymás ellen a KMH Budapest és a Neuberg Highlanders csapata a DEBL-ben. Nagyon szép, izgalmas mérkőzést láthattunk amiben mindkét csapatnak nagy kihívást jelentett a másik fél. A Neuberg korábban az EWHL-ben játszó csapat, akik idén itt próbáljáők ki magukat a DEBL-ben.

Már az első harmadban nagy csatát láthattunk a két csapat között. Az első gólra sem kellett nagyon sokat várni, az 5. percben Egyedi Noémi góljával szerezték meg a lányok a vezetést. (1-0) Erre a 7. percben jött a kontra, és Katryne Villeneuve juttatta a korongot a hálóba. (1-1) Még a harmad utolsó részében sikerült átvenni újra a vezetést, Szelenyi Hang Lilien lőtte a KMH második gólját. (2-1)

A második játékrészben a két csapat egészen sokáig nem találta a fogást a másikon, így a 29. percben talált csak hálóba újra a vendég csapat játékosa, Megan Holzhuter. (2-2) Ezután a harmadban Katryne Villeneuve talált a hálóba a 31. (3-2) és a 32. percben. (4-2)

Nagyon küzdöttek a lányok, és nagyon szépen helyt álltak. A harmadik harmadban ismét Katryne Villeneuve duplázott és 43. (5-2) és az 50. (6-2) percben talált kapuba.

Szilágyi Levente vezetőedző: „Nagyon szép játékot mutattak a lányok. Erős ellenfelünk volt, ennek ellenére minden tőlük telhetőt megtettek és a legvégéig küzdöttek. Külön kiemelném a kapusteljesítményt a mérkőzésen, nagy szerepe volt az eredményben.”

 

Navigáció