Kettős győzelemmel döntőbe jutottak a női csapataink!

A hétvége igen izgalmasnak ígérkezik az egyesület szempontjából. Ezen a hétvégén rendezik az EWHL és a DEBL bajnokságok Final Fourjait, ahol mindkét női csapatunk képviselteti magát.

Mai napon a DEBL csapatunk nyitotta a sort, akik a Fradi sátras pályáján mérkőztek meg az osztrák SPG Caps Flyers/Higlanders csapatával 13:00 órás kezdéssel. A lányok veretlenül érkeztek a Final Fourba, és a bécsi együttes ellen kellett ma megmérkőzniük. Igen izgalmasra sikeredett a mérkőzés, hiszen a második harmadban még mindig 0-0 döntetlen állással mentek pihenőre. A harmadik harmadban viszont egyből 2 gólt is lőttek, így biztosítva be helyüket a döntőben.

Góllövők: Kerekes Kármen, Horváth Dominika

EWHL csapatunk 16:15-kor kezdte meg mérkőzését Ausztriában Kapfenbergben. Egy igen kemény ellenfelet kaptak a mai elődöntőn a kazah Aisulu Almaty csapat ellen, de szerencsére a lányok felkészülten érkeztek, így nem érhette őket meglepetés. Az EWHL lányok a DEBL csapathoz hasonlóan kihúzta az izgalmakat a legvégéig, ők is 0-0 döntetlennel indultak a harmadik harmadban, de egy csodálatos góllal eldöntötték a mérkőzést a harmad elején. A lányok ismét történelmi sikert értek el, hiszen a döntőbe jutásukkal biztosították az eddigi legjobb eredményüket a bajnokságban, szurkoljunk nekik holnap is, hogy a legfényesebb éremmel utazhassanak haza.

Góllövő: Jókai-Szilágyi Kinga

Szép volt lányok!

Hajrá KMH! Hajrá Hokiklub Budapest!

Navigáció