Jens Brändström az U20-as csapatunknál!

Stefan Mega távozásával megüresedett U20-as csapatunk vezetőedzői pozíciója, amit Jens Brändström, kiváló svéd szakember tölt be a következő szezontól. Az U20-as csapatunk mellett az egyetemi bajnokságban (European Hockey League) résztvevő csapatunkat is ő edzi majd! Nagy várakozással tekintünk a következő szezonra.

2010 óta edzőként segítette a svéd csapatokat valamint a norvég utánpótlást az U18-as és U20-as korosztályokban. Ez is megmutatja, hogy mekkora tapasztalatot szerzett már ezen korosztállyal való munkában. Az utóbbi két évben a svéd Division 1 bajnokságban töltött be vezetőedzői pozíciót, a 2017-2018-as szezonban az SK Lejonnál az utóbbi szezonban pedig a Lindlövens IF csapatával értek el kiváló eredményt.

Így nyilatkozott az elkövetkező időszakról a KMH-nál:

„Nagyon boldog vagyok, hogy aláírhattam ezt a szerződést a KMH-val és kíváncsian várom a következő szezont. Úgy érzem sok újat tudok mutatni az én stílusommal és edzői tudásommal, remélem hamar összecsiszolódok a játékosokkal és a klubbal. Több éven keresztül edzőként tevékenykedtem Svédországban. Emellett aktívan részt vettem a Norvég Liga szakmai vezetésében is, ahol a fő feladatom a játékosok fejlődésének segítése volt. Úgy hallottam a magyar jégkorong izgalmas úton jár éppen, mindenképpen szeretnék ennek a részese lenni. Úgy gondolom ez idő alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtök majd és sok dolgot fogok én is tanulni. Fejlesszük együtt a KMH-t és a magyar jégkorongot.  „

Isten hozott a KMH-nál Jens!

Hajrá KMH!

Navigáció