EWHL győzelem!!!

EWHL: magabiztos Hokiklub Budapest győzelem

Az Elite Women’s Hockey League-ben játszó két budapesti csapat mérkőzött meg a mai napon. A Hokiklub Budapest az U25 Select csapatát fogadta ma kora délután a Tüskecsarnokban. A mérkőzésen a Hokiklub Budapest magabiztosan győzött.

Az első percben megszületett a Hokiklub vezető találata Gasparics Fanni révén. A második találatot Németh Bernadett jegyezte, a harmadikat Rónai Alexandra. A 15. percben a másik fővárosi csapat is betalált. Az első játékrészben még egy gólt sikerült a hazaiaknak ütni, Huszák Alexandra lőtte a pakkot a hálóba. A szünetre 4-1-es Hokiklub Budapest vezetéssel mehettek a csapatok pihenni.

A második harmad az U25 Select góljával indult. A hazai csapat a harmad során háromszor talált az ellenfél kapujába. Sorban Stacey Scott, Szamosfalvi Petra és Gasparics Fanni. A hazaiak magabiztos játékot mutattak, teljes mértékben az ő akaratuk érvényesült a mérkőzésen. Így a második játékrész 7-2-es hazai vezetéssel zárult.

A harmadik harmadban a Hokiklub játékosai ott folytatták, ahol a második részben abbahagyták, s tovább gyártották a gólokat. A 42. percben Horváth Tifani talált a kapuba, amelyet követett Dabasi Réka gólja. A harmadik harmad közepén az ellenfélnek sikerült még egy gólt lőnie. Az 53. percben Amie Varano szóló gólját láthatták a nézők. Az utolsó gólt a mérkőzésen a Hokiklub Budapest hátvédje, Sarah Knee szerezte egy gyönyörű pattintásból a kék vonalról.

Ezzel a Hokiklub Budapest lányai lejátszották első hazai EWHL mérkőzésüket, amit magabiztos győzelemmel zártak.

 

Végeredmény:

Hokiklub Budapest – U25 Select: 11-3

Gratulálunk lányok!

Szép volt Hokiklub Budapest!

Navigáció