Bronzzal tért haza az U14 a hétvégi Tisza Pakk Kupáról

A hétvégén került megrendezésre a VI. Tisza Pakk Kupa. Hat csapattal indult el Szegeden a hétvége, ahol az U14-es csapatunk is képviseltette magát, nem is akárhogy, bronzéremmel a nyakukban tértek haza a kétnapos megmérettetésről. 

A szombati napon voltak a selejtezők, ahol először a Hatvani Gigászok (10-1) valamint a Vasas csapatát (9-1) győztük le, ezzel bekerülve a vasárnapi elődöntőbe.

Szombaton kerültek még megrendezésre az egyéni skill versenyek, ahova az edzőket minden csapatból 2-2 játékost nevezhettek. Ebből a leggyorsabb játékosnak járó díjat Kis János játékosunk kapta, aki az előre felépített akadálypályát ő korcsolyázta végig a leggyorsabban. 

A vasárnapi napon az elődöntőben a Szeged csapata ellen, a bronz meccset pedig a Hatvan csappata ellen játszottuk, aminek jutalma egy 6-1-es bronzérem lett.

Emellett a legjobb védő játékos díját Bánhegyi Szabolcs játékosunk kapta meg a hétvégén nyújtott teljesítménye alapján

Gömöri Csaba vezetőedzőt kérdeztük a hétvégi kupáról:

Nagyon a hasznos felkészülési torna volt. Sajnos a 3. hely nem feltétlenül az, amire számítottunk, de legalább tudjuk miben lehet fejlődni. Egy parázs meccsen kikaptunk az elődöntőben a Szegedtől, így a bronz meccsen tudta végül megmutatni a csapat. Eredmény szempontjából nem a legjobb, de mindent meg tudtam nézni, egyénileg meg tudták magukat mutatni a játékosok, láttam kire lehet számítani a csapatban.

Inkább most kapjuk váratlanabb pofonokat, mint a bajnokságban, ahol a jövő héten a Debrecen ellen kezdünk egy fontos meccsel.

Gratulálunk az U14 csapatának a nagyon szép teljesítményért!

Hajrá KMH!

Fotók: Annó Fotó

 

Navigáció