Bárdos családi és sport nap

Jókedv, vidámság, aukció és floorball mérkőzések a Bárdos napon

Szombaton gyönyörű időben került megrendezésre a Lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskolában a családi és sportnap, ahol egyesületünk is képviseltette magát. A skorpió XI. program vezetőedzői, Dombauer Péter és Vitárius Károly, Hajek Márk és Somogyi Viviven kíséretében jelent meg a rendezvényen.

8:00 órától kezdődött a megnyitó, majd a floorball mérkőzésekkel folytatódott a nap a tornateremben. Két korosztály játszott, U14 és U10 játékosok. U14-ből  két csapat jött össze, összesen 15 gyerek. U10-ben  három csapat indult, egy csapat hat fővel képviseltette magát. A mérkőzések hat percesek voltak. Minden csapat négy meccset játszott, így többször is játszottak egymással. A gyerekek nagyon élvezték a sportprogramot, a legjobbak érmet is kaptak.

10.00 órától árverés volt az udvaron. Igazi relikviára lehetett licitálni, amiket egyesületünk edzői ajánlottak fel, ezzel hozzájárulva az iskolát támogató Praevolans Alapítványhoz. Az aukción a következő ajándékokból lehetett válogatni: Sille Tamás aláírt meze, Gröschl Tamás szapporói aláírt címeres meze,  hockey kesztyűk és botok, valamint a címeres korongjaink és egyéb KMH-s ajándékok. Kuponokat lehetett beváltani és üdítőt, süteményt, finomságokat lehetett venni rajta. Az árverésen is ezekkel lehetett fizetni. Kláminger Erika néni vezette az árverést, ami nagyon jól sikerült.

 

Vitárius Károly szerint  nagyon hasznos volt ez a nap, mivel nagyon sok család volt – olyanok is – akik nem nagyon, vagy csak hallásból ismerik az egyesületünket.

 

                          
                                                              

Navigáció