Bajnoki hétvége!-OB III, OB IVA, Női U25A

Ez a hétvége igazán szuper eredményeket hozott a KMH-nak. Három csapatunk is döntőt játszott ezen a hétvégén, amiből mindegyikből egy-egy trófea született!

Női U25 A csapatunk játszotta először a harmadik döntő mérkőzését az FTC csapata ellen. Az első két mérkőzésüket is megnyerték a lányok, így magabiztosan vághattak belea zutolsó meccsbe. Hozták is a formát, és az utolsó meccsüket is 3-1-re sikerült megnyerni, így végül 3-0-ra nyerték a döntő meccseket.

Ezzel pedig behúzták a bajnoki trófeát, nagyon gratulálunk Nekik!

A mérkőzés jegyzőkönyvét itt találjátok: https://www.jegkorongszovetseg.hu/event/game/60725

OB IV A csapatunknak második döntő mérkőzése került vasárnap megrendezésre. Első mérkőzésük sajnos nem úgy alakult, ahogyan szerették volna, így viszont annál nagyobb volt az öröm és a siker, amikor a második mérkőzést 2-4re nyerték az Óbudai Kalózok csapata ellen, ezzel pedig 7-6-os végeredménnyel zárták a döntőket, illetve így sikerült megvédeniük Bajnoki címüket.

A mérkőzés jegyzőkönyvét itt találjátok: https://www.jegkorongszovetseg.hu/event/game/61048

Gratulálunk Nekik, szép volt srácok!

OB III-as csapatunk is második mérkőzését játsztotta az Egerszegi Titánok csapata ellen Zalaegerszegen. A srácok a döntő első mérkőzését is nagy fölénnyel nyerték meg, így pedig magabiztos 11-5-ös végeredménnyel sikerült nekik is megvédeniük a hosszú évek óta KMH-s kezekben lévő bajnoki címüket!

A mérkőzés jegyzőkönyvét itt találjátok: https://www.jegkorongszovetseg.hu/event/game/60748

Nagyon gratulálunk srácok, szép volt!

Navigáció