Az alapszakasz utolsó két mérkőzése következik – EWHL

Az EWHL alapszakaszának befejezése előtt két fontos mérkőzés áll még lányaink előtt. Elsőként szombaton St. Pöltenbe látogat női csapatunk, majd vasárnap hazai pályán fogadjuk a Neuberg Highlanders csapatát.

Előző hét szombaton ugyan megszakadt női csapatunk veretlenségi sorozata, de holnap a SKN Sabres St. Pölten együttese ellen találhatnak vissza a győztes útra lányaink. Csupán egyszer találkozott eddig egymással a két alakulat a szezon során, akkor egy szoros mérkőzésen végül a mieink örülhettek a három pontnak. Az osztrák csapat jelenleg a tabella negyedik helyét foglalja el, így mindenképp egy kiélezett összecsapásra lehet számítani. 

 

Vasárnap a Neuberg Highlanders csapata érkezik a Tüskesátorba. Az osztrákok a csupán két nyert mérkőzésükkel jelenleg a tabella hátsó felében helyezkednek el, így mondhatni kötelező a győzelem.

Az már biztos, hogy az alapszakaszt az első helyen zárja csapatunk, de ez a hétvége továbbra is kulcsfontosságú a rájátszás szempontjából. Fontos, hogy jó mérkőzéseket játszva készüljünk fel a következő szakaszra és visszanyerjük a múlt hétvégén kicsit megtört lendületünket. Mindkét találkozóról lesz közvetítés, a Sabres elleni mérkőzés az osztrák livestream oldalon, míg a vasárnapi egyesületünk Youtube csatornáján lesz követhető.

 

Hajrá HKB!

Navigáció