Alexis Ryan és Lindsey Donovan az EWHL csapat új légiós hátvédjei!

 

A 2022/23-as szezonban kettő új légiós hátvéd is érkezik az EWHL csapatba. Egy rövid interjú keretein belül megismerkedhetünk jobban a játékosokkal.

Miért választottad az egyesületet?

Lindsey:

Sok pozitívumot hallottam a sportszervezetről, ezért úgy éreztem, hogy nagyon jó döntés lenne, ha ezeket én is megtapasztalnám testközelből. Úgy gondolom, hogy ebben a klubban játékosként és emberileg is lehetőségem van a fejlődésre. Már nagyon izgatott vagyok, hogy a csapattal és a stábbal elkezdjük a közös munkát egy eredményteli szezon érdekében.

Alexis:

A sportszervezetre több tényező miatt is esett a választásom: elsősorban, mert ez egy nagyon eredményes csapat az EWHL bajnokságban. Emellett – az online meetingek után – Leviről azt gondoltam, hogy egy jó edző és tetszett a csapathoz, a munkához és a hokihoz való hozzáállása is.

Mi az elvárásod a szezonnal kapcsolatban?

Lindsey:

Először is remélem, hogy nagyban hozzá tudok majd járulni a csapat sikereihez. Bízom abban, hogy az eddigi edzőim és játékostársaim által kialakult „képességeim” közül néhányat át tudok majd adni az új társaknak is, főként a pozitív gondolkodást és a jó munkamorált.

Alexis:

Szeretném bebizonyítani, hogy van helyem a csapatban, ezért keményen fogok dolgozni a jeges és száraz edzéseken is. Természetesen remélem, hogy az éven sikerül megvédeni minden címet, amit tavaly a csapat bezsebelt.

Mi a pályafutásod legjobb eredménye?

Alexis:

A legnagyobb sikerem: 2022 NCAA, 1. helyezés.

Szerinted mi az erősséged a pályán?

Lindsey:

Hátvédként játszom, így elsősorban arra törekszem, hogy jó passzokat adjak a társaimnak. De nem fogok megfutamodni, ha éles helyzetben nekem kell majd a kapura lőni.

Alexis:

Véleményem szerint a magasságom, a fizikális állapotom és a jó helyzetkihasználásaim tartoznak az erősségeim közé.

 

 

 

Navigáció