6-3-as győzelem Léva csapata ellen!

Felnőtt férfi csapatunk az augusztusi felkészülést edzőmérkőzésekkel zárja a szezon kezdés előtt. Pénteken Lévára utazott csapatunk, ahol a helyi együttessel mérkőztek meg, amit sikeresen 6-3-ra meg is nyertek! Csapatunk vezetőedzőjével Gröschl Tamással beszélgettünk a nyertes mérkőzés kapcsán.

„Nagyon elégedetten hagytuk el a pályát, hiszen egy nehéz ellenfél ellen sikerült nyernie a csapatnak. A fiúk összeszedetten és fegyelmezetten játszottak, így érezhetően jobban sikerültek a taktikai elemek is. Az eddigi mérkőzések segítettek abban, hogy észre vegyük mik azok a pontok, ahol még fejlődnünk kell, és a stábbal folyamatosan azon dolgozunk, hogy ez a fejlődés folyamatos legyen. Szeretnénk, ha ez a győzelem nem csak egyszeri lenne, hanem egy kiegyensúlyozott performansz része legyen, ami a szezon összes mérkőzésén megmutatkozik. A csapat a hétvégén sem pihent, hiszen készültünk a holnapi visszavágóra hazai pályán, ami jó teszt lehet ebből a szempontból a csapatnak. Reméljük, hogy az augusztusi felkészülési munkánk gyümölcse a liga kezdésre beér és a szurkolókat hasonlóan izgalmas és jó meccsekkel tudjuk majd fogadni a szezon során. „

2019.09.09-én hétfőn mindenkit sok szeretettel várunk a Tüskecsarnokba a Hokiklub Budapest-Levice felkészülési mérkőzésre, amely 17:40-kor fog kezdődni!

Hajrá Hokiklub Budapest!

Navigáció