Vereség a budapesti rangadón – EWHL

Női hokisaink hazai környezetben 3:1-re kikaptak a magyarországi rivális MAC Budapest csapatától. Edzői stábunknak továbbra is nélkülöznie kellett több kulcsjátékosát is, Kiss-Simon Franciska, Szelényi Nina, Ungár Rebeka és a bajnokság kanadai táblázatát vezető Madie Leidt is kénytelen volt kihagyni a szombati EWHL találkozót.

Nem kezdte csapatunk elég élesen a mérkőzést, ez pedig már a találkozó elején megbosszulta magát. (0:1) A harmad végehez érve aztán Báhiczki-Tóth találata közelebb hozta csapatunkat, 1:1-es állással mehettek pihenőre a felek.

A második játékrészben a kiállításoké és Tóth Zsófiáé volt a főszerep, hiszen több nagy helyzetet és egy büntetőt is hárítani tudott kapusunk. Az utolsó 20 percet szintén létszám hátrányban kezdte meg csapatunk, melyet a vendég együttes ezúttal ki is tudott használni, Horváth távoli lövése talált utat a kapuba. Öt perccel a vége előtt aztán Tóth hiába mutatott be több bravúrt is, a sokadik kipattanó korong ellen már ő is tehetetlen volt. (1:3)

A hétvégi botlás ellenére továbbra is 10 pontos előnnyel áll csapatunk a táblázat élén, a héten pedig a Sabres és a Neuberg Highlanders ellen térhetnek vissza a győzelmi útra a lányok.

Navigáció