UTE – Hokiklub Budapest meccs összefoglaló

Nem régen véget ért a Hokiklub Budapest tripla meccses hétvégéjének első állomása. Az Újpest csapatánál vendégeskedtek a fiúk. Szép küzdelem volt, sokáig nagyon kiélezett, látszólag eldönthetetlen mérkőzést láthattunk. A jegyzőkönyvet ITT tekinthetitek meg.

Az első játékrészben nagyon kiélezett küzdelm volt. Az 15. percig nem született gól, egyik csapat sem tudta bevenni a másik kapuját. Devin DiDiomete 16. percben lőtt góljával szerezte meg az Újpest a vezetést (1-0). De szerencsére nem kellett az egyenlítésre a második harmadig várni, mert a 20. percben Adam Rossignol talált a hálóba (1-1).

A második harmad tehát ennek a kiélezett küzdelemnek a folytatása volt, mindent megtettek a jégen a srácok. A harmad első gólja a 25. percben Cody Carlson találata volt. Ezután a 34. percben szintén Cody Carlson (2-1) majd Stepán Csamangó találatáltak a hálóba (4-1). 

Az utolsó játékrészben sok helyzete volt mindkét csapatnak, ebből Stepán Csamangó találata volt az utolsó gólra váltott találat a 42. percben. 

Holnap folytatódik a hoki hosszú hétvége, a Gyergyói Hoki Klubot fogadjuk a Tüskecsarnokban 18:00-ás korongbedobással. Szurkoljatok a fiúknak holnap is, hozzon nekik sok sikert a hazai jég!

Szép volt fiúk! Hajrá Hokiklub Budapest!

Navigáció