Újra magyar bajnok a KMH az OB III-ban, gratulálunk! – interjúk

A hétvégén került megrendezésre az OB III-as bajnokság második döntő mérkőzése a Tüskesátorban. A srácok a Szigeti Bikák csapatával játszották a döntőt, ahol a szombati már a második forduló volt. A mérkőzést végül 11:1-re nyerték a srácok, összesítésben pedig 2-0-ra nyerték a döntő mérkőzéseket. Ezzel pedig idén is megvédte bajnoki címét a csapat az OB III-as bajnokságban.

Ennek örömére a vezetőedzőt és két játékost kértünk meg, hogy meséljenek a szezonról, a döntőkről és a csapatról.

A szezon hasonlóan alakult, mint a korábbiak, mi komolyan vettük a bajnokságot, igyekeztünk jól felkészülni. A srácok 80%-ban egy baráti társaság, nem csak egy csapat. Tudnak egymásért küzdeni, játszani. Segítik egymást, jól működik közöttük a kémia.

Minden meccsre úgy megyünk fel, hogy mi vagyunk az esélyesek, máshogy nem lehet hozzáállni. Vannak kisebb-nagyobb hullámvölgyek a játékban, de az alap emberek mindig átsegítik ezeken a csapatot, és onnan tudjuk folytatni tovább.

OBIII-as szinten tényleges Ők a legjobb csapat, szerintem elfogultság nélkül mondhatom. Nagy küzdeni akarásuk van, tudják mit és miét tesznek. Ez a társaság szeret hokizni és együtt lenni és ez segíti előre Őket. – Bóta Gusztáv, vezetőedző

Az első mérkőzésre felkészülten mentünk, fejben odatettük magunkat. Tisztes helytállással találtuk szembe magunkat, ettől egy nagyon jó meccs volt. Jó kapusteljesítmény kellett hozzá, hogy nyerjünk.

A második fordulón sokkal fegyelmezettebbek voltunk. Éreztem már a meccs előtt, hogy meglehet, pörögtek a játékosok, jól ment a  felkészülés. Mi tudtuk uralni a játékot, gyorsan megszereztük a vezetést. Ahogy körbenéztem, a cserepadon is érezni lehetett, hogy meglehet ez a meccs. Az atrocitást megbeszéltük, hogy nem foglalkozunk vele. Ez egy bajnoki döntő és élvezni kell a játékot.

Szerencsés vagyok, hogy őket vezethetem, nincsenek klikkek, teljesen együtt van a csapat, sokat találkozunk a pályán kívül is és jó a hangulat. Ez a jó kémia lendít át minket a mélypontokon. Nem tudok olyan meccset kiemelni, amikor nagyon hullámvölgybe kerültünk volna. Úgy gondolom, hogy mindenkinek példamutató volt a hozzáállása egész szezonban. Koherensek maradtunk és hoztuk amit Guszti bácsi elvárt tőlünk. – Kis Balázs csapatkapitány

Elég félve vágtunk a szezonnak neki, hiszen új kapusa lett a csapatnak, a realitás nem feltétlenül a döntő volt. Az alapszakasz egész jól sikerült, sikerült veretlenül zárnunk. Idén volt a kapuson kívül új érkezőnk is, aki szintén nagyon jól beilleszkedett közénk. A középszakaszban a Jászberénnyel játszottunk, ahol a győzelemért eléggé meg kellett küzdenünk, a szezon  legizgalmasabb mérkőzés volt. 

A döntő meccsek első fordulóját idegenben játszottuk, izgalmas volt az is hiszen a kisebb pálya jobban fekszik a Szigeti Bikáknak. A második meccset pedig fölényesen, egyszerűen nyertük meg. Sajnos kevés meccsünk volt a szezonban, a nagy riválisunkkal idén nem is találkoztunk. Majd jövőre reméljük, hogy ismét megküzdhetünk velük is. – Francsics Bence, játékos

Még egyszer nagy gratuláció a csapatnak, reméljük jövőre ishasonlóan szép eredményekkel zárjátok majd a szezont!

A galériát IDE kattintva nézhetitek meg. A fotókat köszönjük az MJSz-nek!

Szép volt Fiúk! Hajrá KMH!

Navigáció