Újabb sikeres EWHL hétvége

A hétvégén ismét két mérkőzést játszottak le a lányok az EWHL keretein belül. Buszra szálltak, és egészen Ausztriáig és onnan Ljubljanáig utaztak, hogy megmérkőzhessenek Szombaton KEHV Lakers, Vasárnap pedig az Olimpija Ljubljana csapatával. Mindkét mérkőzésen nagyon szépen teljesítettek a lányok!

A Lakers csapata ellen egy 0:6-os győzelmet szereztek, az ellenfélnek esélyt sem hagyva. A 21. percben Kiss-Simon Franciska, a 27. percben Kaitlin Lowy,  34. percben Grkovic Jelena, a 37. percben Somogyi Vivien, a 46. percben Dabasi Réka, az 54. percben pedig Szick Dorka találtak a hálóba.

A Olimpija csapata ellen még szebb, 0:15-ös győzelmet arattak. Huszák Alexandra triplázásával kezdődött a mérkőzés, a 4., a 14. és a 15. percben is hálóban landolt a lövése. Ezután a 20. percben Sarah Steele talált a hálóba. A 21. percben ismét Huszák Alexandra szerzett találatot, a 26. percben Dabasi Réka, a 27. percben Stróbl Lara, a 29. percben Kaitlin Lowy, a 30. percben Ungár Rebeka, a 31. percben Somogyi Vivien, a 37. percben Kaitlin Lowy, a 40. percben Somogyi Vivien, a 50. percben Jókai-Szilágyi Kinga, az 56. percben Somogyi Vivien és a legvégén, a 60. percben ismét Kaitlin Lowy lőttek gólt.

Mika Värälää vezetőedzőt kérdeztük a hétvégéről: Nagyon szép teljesítményt nyújtottak a lányok. Mindkét mérkőzésen odatették magukat és fáradhatatlanul küzdöttek. Szeretnénk a továbbiakban is így folytatni a szezont és még ennél több gólt lőni.

A hétvégén újabb két mérkőzést játszanak a lányok, egyet a sima EWHL-ben idegenben, a másikat pedig itthon a Szuperkupa keretein belül. Szurkoljunk Nekik akkor is!

Szép volt lányok! Hajrá KMH!

Navigáció