ERSTE romániai túra összefoglaló

A férfi csapatunk a hétvégén Romániában járt, és ennek keretin belül két mérkőzést is lejátszottak ott. Először Csíkszeredában jártak, ahol a helyi, Sport Club Csíkszereda csapatával 10:2-es mérkőzést játszottak. 

Ezután a mérkőzés után még aznap éjszaka átutaztak Brassóba, ahol a Corona Brasov csapata fogadta őket. Velük 6:3-as mérkőzést játszottak.

Csíkszeredai mérkőzés összefoglalója

Az első hamradban nagyon kiegyenlített volt, a hazaiak egy gólt szereztek az 5. percben, de ezek utn mindkét csapat nagyon küzdött és nem sikerült több helyzetet gólra váltani.

Ezek után a második játékrész egy nagyonn csatát hozott 5 góllal. A részünkről a 28. percben Szappanos Dávid szerezte meg az első találatot a mérkőzésen Lőricz Árpád gólpaszából. 

A harmadik harmadban a 44. percben Szűcs István szerezte meg második gólunkat Petres Tivadar és Szécsi Patrik gólpasszából. 

A mérkőzés jegyzőkönyvét itt nézhetitek meg.

Brassói mérkőzés összefoglalója

Az első harmadban már látszott, hogy nagy küzdelem lesz a jégen. Az első harmadbann a hazaiak szerezték meg első két góljukat a harmad első felében.

A második játékrész mi nyertük meg 2:0-ra. Az első percében szerezte meg Miro Hovinen az első Hokilub Budapest gólt Eetu Koski gólpasszának segítségével. A 38. percben pedig Szűcs István talált a hálóba Michal Satek és Petres Tivadar gólpassza segítette.

A harmadik játékrészben a brassói csapat négy gólt szerzett. A mi csapatunkból Petres Tivadar talált a hálóba Szappanos Dávid passzából az 53. percben.

A mérkőzés jegyzőkönyvét itt tekinthetitek meg.

Ne feledjétek, a jövő héten két mérkőzést is játszaak itthon a fiúk. November 1-jén A Corona Brasov csapata jön hozzánk játszani, jöhet a visszavágó, NOvember 3-án pedig az UTE csapata ellen játszunk hazai pályán. Szurkoljatok a helyszínen!

Szép volt Fiúk! Hajrá Hokiklub Budapest!

Navigáció