Újabb HKB győzelem!

 

A tegnapi nap folyamán női csapatunk a Ferencváros ellen lépett jégre, ahol fölényes győzelemmel hagyták el a pályát.

Az első harmadrész során 6 gólt tudott szerezni a HKB csapata (Madeline Leidt 2, Lucia Halusková, Ungár Rebeka 2 és Puskás Noémi). Így 6-0 ás eredménnyel mehettek a csapatok a szünetre.

A második harmadban is kiszakadt a gólzsák, ugyanis a lányok újabb 5 gólt tudtak értékesíteni (Faggyas Lilla 2, Szelényi Nina, Madeline Leidt 2).

Egy perc nem telt el a harmadik játékrészből és Strobl Lara betalált az FTC kapujába. Ezután még 3 gólt tudott szerezni a HKB csapata. (Molnár Mónika, Lindsey Donovan, és Madeline Leidt).

A végeredmény így 16-0 lett a HKB javára.

A mérkőzés jegyzőkönyvét az alábbi linkre kattintva tudjátok megnézni:

https://www.jegkorongszovetseg.hu/event/game/71410

 

Holnap a DEBL bajnokság is folytatódik és a lányok a Millenárisra, a KSI otthonába látogatnak. A csapatok már játszottak egymás ellen, ahol a HKB bizonyult jobbnak.

Somogyi Vivient a DEBL csapat vezetőedzőjét kérdeztük a holnapi mérkőzésről:

„Ezen a héten lejátszottuk az utolsó hazai u25A alapszakasz meccsünket is, most az utolsó két meccs következik a DEBL alapszakaszban is. A bajnokság rájátszásához közelítve már a lányok is egyre inkább érzik a mérkőzések kiélezettségét. A következő időszakban főleg a mentális erőnlétünk erősítésére helyezzük hangsúlyt, hogy készen álljunk a szezon hátralevő részére és a meccseken plusz energiákat is fel tudjunk szabadítani ezáltal. Ez lesz a fő elvárás a hétvégére.”

A mérkőzés helyszíne: Millenáris Jégpálya

Korongbedobás: 13:45

 

Aki teheti látogasson ki a Millenárisra szurkolni a lányoknak! 😊

 

Navigáció