U14-es csapatunk a 4. helyen telel

Gömöri Csaba növendékei remekül zárták a 21-es évet. Utolsó három mérkőzésük alatt összesen 8 pontot gyűjtöttek U14-es játékosaink, így megérdemelt mód ünnepelhetik a negyedik helyen a karácsonyt.
10 napja a MAC A2-es csapatát fogadták a kölykösök. 5 hét telt el ezen két csapat előző összecsapása óta, ez pedig látható volt a pályán is. Gömöri Csaba így fogalmazott a mérkőzést követően:
Biztosan mondhatom , hogy sokat javult a játékunk és esélyesebbnek éreztem
magunkat , mint a kiváló nevekből álló ellenfél.
Összességében végig mi játszottunk jobban és megérdemelten zsebeltük be a 3 pontot. Ki kell emeljem a Kapusunkat Szabó Hubát , aki hetek óta véd kitűnő formánban, valamint a 2 gólos Gergely Dalmát , aki Hajnal Samut pótolta kiválóan a 2. sorban. Jó volt látni , hogy a Warriors csapatból behívott játékosok is megállták a helyüket Szalai Szonja
kitűnően játszott főleg a védekező munkája és korongszerzése volt káprázatos.
Valamivel több mint egy héttel később a Ferencváros otthonában sikerült hosszabbításos sikert aratni. Fontos kiemelni az egyenletesen kiemelkedő formát, hisz hétről hétre élmezőnyöz méltó módon játszanak U14-eseink.
A mai – december 20-i – volt az utolsó 2021-re kiírt kölyök mérkőzésünk. Ennek megfelelően, történelmi sikerrel zárták az évet Gömöri Csaba legjobbjai. Történelmi, hisz az utóbbi évek egyik legnagyobb sikerének számít, hogy az Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia első csapatát rendes játékidőben 3-2-re múltuk felül.
Mostmár előre érdemes tekingetnie kölyök csapatunknak, hisz a következő évre kitűzött cél nem lehet más, mint a dobogóra való felkapaszkodás!

Navigáció