A rájátszásért harcolunk – U16-os csapatunk téli szereplése

Dorner Benjámin és Gömöri Norbert irányította U16-os csapatunk csak egy hajszállal csúszott le a felsőházról a selejtezők során. Az utolsó, BJA elleni mérkőzés döntött a legjobbak közé bekerülésről, ahol sajnos a Budapest Jégkorong Akadémiának jött ki jobban a lépés.
A remek csapat összhangnak és kiváló edzői stábnak köszönhetően ez nem vetett gátat a fejlődésnek és a további kiemelkedő eredményeknek. Serdülő csapatunk 6 meccset játszott október óta, ezek alatt 11 pontot gyűjtött. Az U14-hez hasonlóan Dorner Benjamin tanítványai is kiválóan zárták az évet. Az utóbbi 3 mérkőzés alatt 8 pontot gyűjtve, erősen harcban vannak a fiúk a rájátszást érő helyekért.
19-én hosszabbításban sikerült felül múlni a Kiskőrös csapatát. A mérkőzést követően az edző így értékelt:
Viszonylag jól kezdtük a meccset, de sajnos alább hagyott a lelkesedésünk. Saját magunk okozta hibákból olyan helyzetben találtuk magunkat, hogy mi futhattunk az eredmény után.
Ennek a kényelmességnek köszönhetjük, hogy a Kiskőtösnek sikerült egy ponttal távoznia a Tüskesátorból.
Szomorú vagyok, mert nem tiszteltük kellőképp az ellenfelet. Remélem, hogy ez a jövőben fog előfordulni!
A szigorú szavak meg is hozták az eredményt, hisz tegnap, azaz 22-én rendes játékidőben 2-1-re győzedelmeskedtek a fiúk hazai pályán. Nem mehetünk el szó nélkül Kis János és Agnik Shiv Ram egészéves, kiegyensúlyozott és kiemelkedő teljesítménye mellett! Remek játékukkal példásan teljesítenek mind a jégen mind azon kívül.
Ezzel az eredménnyel vonul rövid téli álomra az U16-unk.

Navigáció