Több korosztályunk is győzelemmel zárta a szezont

U14 és U18-as korosztályos játékosaink is lejátszották a szezon utolsó bajnoki mérkőzését, ráadásul mindkét csapatunk győztesen hagyhatta el a Tüskesátor jegét.

Francsics Bence csapata szombaton a Vienna Capitals-t fogadta. A középszakasz során már találkozott egymással a két együttes, akkor a bécsi csapat örülhetett. Ennek ellenére játékosaink már a mérkőzés elején tudatták az ellenféllel, hogy a győzelem a cél, 10 perc eltelte után 2:0-át mutatott az eredményjelző. A vendég csapat sem adta azonban könnyen magát, még a harmad vége előtt sikerült az egyenlítés. A második játékrészben aztán fordult a kocka, a mieinknek sikerült jól a harmadzárás, az utolsó 5 percben három gólt is szereztünk, Cságola Vince duplázni tudott. A végére már csak egy találat esett, Varga Endre állította be a 7:3-as végeredményt. A győzelemnek köszönhetően a bajnokság 11. helyén végzett csapatunk.

Szintén a szezon utolsó mérkőzése várt U18-as csapatunkra vasárnap, az ellenfél az Ajkai Óriások voltak. Igazi gólgazdag találkozót láthattak a kilátogató nézők, a szezon eddigi talán legjobb kezdését produkálta csapatunk. Nem egészen 13 perc alatt öt gólt is berámoltak a mieink. Az utolsó 7 percben sem maradtunk események nélkül, előbb a vendégek zárkóztak fel három gólos különbségre, majd Kocsis növelte tovább az előnyt, így 6:2-es állással mehettek az első pihenőre a felek. A középső játékrészben csak két találat született, azonban mindkettőt a mi csapatunk szerezte. Előbb Fejér, majd Devic szerezte meg csapatunk nyolcadik, önmaga második találatát. Az utolsó húsz percben további négy találat született, ezen 2:2-es arányban osztoztak a felek, két perccel a vége előtt Kadarkúti góljával alakult ki a 10:4-es végeredmény. Ezzel a bajnokság 16. helyén zárt csapatunk.

Navigáció