Szlovák 2 liga: utolsó hazai mérkőzés az alapszakaszban

Felnőtt férfi csapatunk holnap, január 13-án délután 16:00-kor kezdődően lejátssza az utolsó hazai mérkőzését az alapszakaszban. Ellenfelünk a HC Prievidza lesz, akik jelenleg a 4. helyet foglalják el a tabellán. A felnőtt csapat csapatvezetőjét, Katrics Petrát kérdeztük az esélyekről, illetve a bajnokság következő szakaszáról.

Milyen esélyekkel vágunk neki a mérkőzésnek?

Előző meccsen nem sikerült nyernünk az ellenfél, Prievidza ellen, ezért nagyon várjuk a visszavágót, ahol a győzelem a cél, mint minden meccsen. Fontos lenne a pontszerzés, mivel a rájátszásban jobb pozícióból tudnánk indulni.

Hogyan folytatódik a bajnokság? Mi a további menet?

Az alapszakasz lezárásával az első nyolc csapat mindkét csoportból ( Keleti, Nyugati) továbbjutásért küzd majd tovább. Csoporton belül az első helyezett játszik a nyolcadikkal és így tovább. Ezután az első 4 győztes mindkét csoportból küzd majd meg egymással az elődöntőben és döntőben.

Mik az elvárások a rájátszásban?

A csapattól és a játékosoktól azt várjuk, hogy minden meccsen hozzák ki magukból a legjobbat, és olyan teljesítményt nyújtsanak, hogy maguk is elégedettek legyenek és büszkék arra, amit elértek.

A mérkőzést élőben streameljük, a videót a http://sportstream.hu/ oldalon találjátok meg!

Szurkoljunk együtt a győzelemért!

HAJRÁ KMH!

 

Navigáció