Sikerek az U20 bajnokságban

U20 csapatunk a közelmúltban több nagyarányú győzelmet aratott a szintén EBYSL bajnokságban induló magyar ellenfelei ellen. Legutóbb a Győr ellen nyertek hazai pályán 9:4 arányban, de pár hete idegenben is diadalmaskodtak ellenük. Egy héttel ezelőtt pedig az Újpestet verték 8:4-re a Tüskecsarnokban, de október végén a Debreceni Hokiklub junior csapata is alulmaradt a mieinkkel szemben a Csarnokban.

 

Vezetőedzőjüket, Stefan Mega-t kérdeztük a sikerük kulcsáról:

„Az idei nyár folyamán több új játékos is érkezett a csapathoz, akik remekül be tudtak illeszkedni a közösségünkbe. Jó a hangulat az edzéseken, dolgoznak, hajtanak a fiúk, a hozzáállásukra nincs panasz. Úgy gondolom, most kezdünk igazi csapattá érni. Jó a csapategység és jó a játékos-edző-csapatvezető kapcsolat a csapaton belül, ami sokat számít az eredmények elérésében. A mérkőzéseken felszabadultan játszanak a játékosaim, nem görcsölnek, így sikerül a mérkőzéseken a helyzeteinket gólra váltani. Pontosan hajtják végre a taktikai utasításaimat, úgy, ahogy edzésen gyakoroltuk.”

Mik a célkitűzések a szezon hátralévő részében?

„Nagyon szeretnénk, ha ez a jó sorozatunk folytatódna, és továbbra is hajtani fogunk, hogy minél több mérkőzést nyerjünk. A magyar bajnokságban pedig szeretnénk az első 4-ben lenni.”

 

Sok sikert a továbbiakban a csapatnak!
HAJRÁ KMH!

Navigáció