SC Csíkszereda-Hokiklub Budapest összefoglaló

Az ESTE csapatunk a hétvégét Erdélyben töltötte, ahol két mérkőzést is lejátszottak. A Gyergyói HK elleni mérkőzés összefoglalóját ITT elolvashatjátok. Most pedig elhoztuk Nektek az SC Csíkszereda elleni mérkőzésről szóló összefoglalót.

Az első harmad  nagyon kiegyenlített küzdelem volt a két csapat között. A mérkőzés első góljára nem kellett sokat várnunk, az 5. percben Lőczi Árpád bravúros góljával szerezték meg fiaink a vezetést (0-1). Ezután a 9. percben sajnos egyenlített a Csíkszereda játékosa, Kulyash Denis (1-1).

A következő játékrészben sokáig harcoltak a csapatok egymással, nem találtak fogást a másikon. Sajnos a 30. percben ebből a küzdelemből nem mi jöttünk szerencsésen, hiszen Casaneanu Eduard talált be a kapunkba (2-1). Ezután a 40. percben Pelley Rodney szerezte meg a Csíkszereda 3. gólját (3-1).

Az utolsó részben is nagyot küzdöttek a fiúk, a korongjárás sajnos nem kedvezett nekünk most. Egy nagyon hosszú hét utolsó harmadában több gólt is beengedtünk a kapuba. A gólszerzők: Bencze Tihamér, Fodor Csanád, Brophey Evan, Shalla Joshua. Így a mérkőzés végeredménye SC Csíkszereda-Hokuklub Budapest 7-1.

Nagyon szépen küzdöttek a fiúk. Jövő héten pedig mi fogadjuk a Csíkszeredát, így hazai pályán vághatunk Nekik vissza!

Szép volt fiúk! Hajrá Hokiklub!

Navigáció