Gyergyói HK-Hokiklub Budapest mérkőzés összefoglaló

A mai napon Erste Liga csapatunk a Gyergyói HK vendégeként lépett jégre. 

Az első harmadban a taktikát mindkét csapat szigorúan betartotta, ennek eredményeképp az első húsz percben nem született gól, és csak egy kiállítás történt Hokiklub Budapest részről. (0-0)

A második játékrészben is felváltva vezették a csapatok a támadásokat, rengeteg kapura lövést láthattak a nézők. A kiállítások aránya kiegyenlített volt, kettő Gyergyói HK és kettő Hokiklub Budapest.(0-0)

A harmadik harmadban a Hokiklub Budapest erősen kezdett, sikerült ráerőltetni az akaratukat az ellenfél csapatára. Az 51. percben ennek köszönhetően Lőczi révén megszereztük a vezetést. Az 54. percben a Gyergyói HK emberelőnyben született góljával kiegyenlített. (1-1)

A hosszabbítás a Gyergyói HK csapatának kedvezett, ugyanis a 61. percben gólt lőttek, így megnyerték a mérkőzést. (2-1 OT)

A három pontból egyet elhoztak a fiúk, amihez gratulálunk!

Gröschl Tamás vezetőedző nyilatkozata:

Fegyelmezetten és alázatosan játszottunk. Nagyon sok lövést blokkoltunk, emellett önfeláldozóan védtük a kapunkat. Miután az 51. percben megszereztük a vezetést, azonnal kiállítást kaptunk, melyből kiegyenlített a hazai csapat. Nagyon nagyot küzdöttünk, megérdemelten hoztuk el az 1 pontot.

 

Gyergyói Hoki Klub – Hokiklub Budapest: 2-1 OT

https://www.jegkorongszovetseg.hu/event/details/51275

 

Szép volt Fiúk!

Hajrá Hokiklub Budapest!

Navigáció