SC Csíkszereda elleni összefoglaló

A tegnapi napon (09.29-én) került megrendezésre a Sport Club Csíkszereda elleni ERSTE Liga mérkőzésünk. Akik nyomon követték az eseményeket már tudhatják, hogy nagyon izgalmas mérkőzés volt, ahol nagyon szép munkát végzett a csapat és nem hagyta az ellenfélnek elvenni tőle a korongot, és egyben a vezetést a mérkőzés majdnem legvégéig.

Az első két játékrészben kiélezett küzdelmet láthattunk, ahol a két csapat taktikája és ereje szinte teljesen kiegyensúlyozottan dolgozott egymás ellen. Az első harmad végén azonban megszereztük a vezetést. A 18. percben Lőczi Árpád talált kapuba (1-0).

A második játékrészben folytatódott a kiegyensúlyozott küzdelem. Olyannyira, hogy egyik csapat sem tudta bevenni a másik kapuját, így ezt a harmadot gól nélkül zárták a csapatok.

A mérkőzés szinte legvégéig, az 50 percig tartották fiaink a vezetésüket. Itt Shalla Joshua büntetőjével egyenlített a Csíkszereda (1-1). Az 53. percben Bencze Tihamér találatával szerezték meg a vezetést (1-2). Ezután az 55. percben Rokaly Szilárd, az 58. percben pedig Pelley Rodney találtak a kapuba, ezzel kialakítva az 1-4-es végeredményt a Csíkszereda javára.

Gröschl Tamás vezetőedző a mérkőzésről: Sok dolgot nagyon jól csináltunk, hiszen nem véletlenül vezettünk 50 percen keresztül. Erre az 50 percre kell továbbra is építeni és odafigyelni azokra a dolgokra amiket itt jól csináltunk.

A csarnokban nagyon jó, kellemesen feszült hangulat uralkodott, így azoknak külön szeretnénk megköszönni, akik kilátogattak és előben szurkoltak a fiúknak. Aki pedig nem volt kint, azoknak nem kell sokat várni a következő lehetőségre, hogy ezt bepótolják!

Hajrá Fiúk! Hajrá Hokiklub!

 

Navigáció