Reiter Attila a Tipsport Extra ligában

Tegnapi napon bemutatkozott Reiter Attila, a szlovák Tipsport Extra ligában, mint a MAC Újbuda legfrissebb kölcsönvett játékosa. Aki figyelmesen követi a klub eseményeit tudhatja, hogy erre a szezonra a MAC Újbuda csapatával kötött megállapodásunk alapján láthattok több MAC-os játékost a mi ERSTE Liga csapatunkban, és ennek köszönhetően láthattuk tegnap a mi Reiter Attilánkat a jégen sötétkékben a Tipsport Ligában. Erről bővebben a Jégkorong blog írt.

Attila nemrég igazolt hozzánk, korábban a Fehérvári Titánok csapatát erősítette, tavalyi éveben a Titánok csapatkapitánya volt, emellett 10-szeres válogatott.

Névjegy

  • Név: Reiter Attila
  • Születési idő, hely: 1994.09.09., Székesfehérvár
  • Poszt: hátvéd

Karrier:

  • 2019 MAC Újbuda (kölcsön)
  • 2018-2019 Hokiklub Budapest
  • 2018-2009 Fehérvár

Megkértük, meséljen a tegnapi élményeiről.

Milyen volt az extra ligában játszani?

Nagyon örültem, amikor felhívtak. Tudtam, hogy egy elég jó bajnokságról van szó, így kifejezetten izgatott lettem a lehetőségtől. A körülmények nagyon profik, a csarnok nagyon új, a VB döntő is itt volt legutóbb. A csapattársak is jó fogadtatásban részesítettek, segített, hogy sokakat ismertem korábbról, de a többiek is segítőkészek voltak. Nagyon élveztem és kifejezetten örültem annak, hogy első meccsem ellenére sok lehetőséget kaptam játszani.

Mennél esetleg máskor is?

Egyelőre semmit nem lehet tudni a továbbiakról. A fő feladatom itt van a Hokiklubnál, de természetesen, ha hívnak, szívesen megyek legközelebb is.

Nemrég kerültél ide a Hokiklubhoz. Hogy érzed itt magad nálunk?

Nagyon jó a brigád, nagyon bírom a srácokat, jó hangulat van az öltözőben. Napról napra azon dolgozunk, hogy jobbak legyünk és jobban összekovácsoljuk a csapatot, ezzel is javítva a játékunkat.

Nagyon gratulálunk, és további sikereket kívánunk!

Hajrá Hokiklub Budapest!

Navigáció